Autor: Danas

Info
15.09.2024.
07:06
Ovih dana u centru pažnje je nacrt zakona koji je predstavila Narodna banka Srbije, a koji bi trebalo da uvede kontrolu kamatnih stopa na sve vrste kredita.
  • Novi Sad

    15.09.2024 17:06
    Zato su plate zaposlenih u filijalama ispod republickog proseka. Pri tom ljudi nalaze za shodno da se nepristojno ponašaju i da viču na zaposlene koji često ne mogu niti da doručkuju niti da odu na toalet. Pokušajte svi vi koji podignete svoj ton u banci tako da zivite i da pritom simbolično zarađujete.
  • Dule

    15.09.2024 16:19
    Madjarska je imala porez na dobit za banke od 75% ..Ne znam da li su ga ukinuli ali ekstra su oporezovali tri grane.Banke,velike mega i super markete odnosno njihove lance i telekumunikaciono provajderske kompanije..Shvatili su da te tri grane bukvalno drze monopol i ostvaruju ekstra zaradu. Da mi to uradimo uzeli bi svake godine 2-3 milijarde eura i ne bi morali jedan euro da se zaduzimo.Ali nije to u interesu nikom.
  • ПатриЈот

    15.09.2024 12:43
    Баш нисам изненађен
    А наш народ навалио са плаћањем пластиком.
    И ово што је наведено мало је
  • nikola andric

    15.09.2024 09:13
    Penzioni fond
    Protiv profita penzionog fonda to ne vazi? Nemci su nazvali modernu
    ekonomiju ''kreditna ekonomija''. Krediti se ne ''dele'' nego TRAZE.
    Ne samo kod banaka. Akcije i obligacije preduzeca svako moze da
    kupi. Na mesto, kazimo, vikendica do kojih sada ne moze da se
    dodje zbg cene benzina pa vlasnici s njima ne mogu ni da se ''slikaju''.
  • Dejan

    15.09.2024 08:23
    Političari nemaju suštinski vlast u rukama, kapital goospodari svetom. Samo u vazalnim zemljama deluje kao da političari imaju vlast jer im je, za razliku od uređenih zemalja, dopušteno da rade šta god požele, sve dok ne ometaju basnoslovno iznošenje bogatstava pravim gospodarima. Uređene zemlje imaju potpuno drugačije mehanizme vlasti, mnogo sofisticiranije nego li u svojim kolonijama, a na vrhu piramide je uvek krupni bankarski kapital, plasiran što kroz medije, što kroz energente, oružje, sirovine i tako redom. Neverovatno bogaćenje banaka suštinski ciklično dovodi do kraha svih osim onih najvećih, koji nikada ne propadaju. Samo nakon svake iteracije ekonomskih kriza preostaju oni, sve bogatiji i bogatiji. Razmere tog imućstva su nama neshvatljive, kada se čak i na ovako malom tržištu prilično lako bogate još više.
  • Nikad im nije dosta

    15.09.2024 07:55
    A ukidaju šaltere da bi uštedeli na ljudima. Mnoge poslovnice više nemaju uplatu/isplatu.
  • Aleks

    15.09.2024 07:26
    Najvece lopuze i prevaranti u istoriji covecanstva. Gori su cak i od politicara.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna