Autor: RTS

Info
19.09.2024.
08:11
Od početka godine na putevima Srbije poginulo je 49 motociklista.
  • /

    19.09.2024 12:22
    /
    @MaryPoppins
    raznose narkotike u pola noci
  • NN

    19.09.2024 11:59
    Broj vozača
    @ MaryPoppins
    Teško da baš gine ogroman broj vozača, i da je to opet ogromna finansijska šteta za Vas, neće baš biti.
    Eto, npr. Vi nanosite ogromnu štetu mom intelektualnom i duhovnom biću, što nema cenu, svojom nepismenošću u predugim komentarima! I ko će to da nadoknadi? I ko je za to kriv? Nije Vam neko dao da naučite pravopis, makar onoliko da znate šta se piše malim i velikim slovom (možda SNS)?
  • :/

    19.09.2024 10:44
    -
    Vozim motocikl i vozim ga kao sto vozim i auto.
    Ne provlacim se na semaforu, ne vozim preko ogranicenja po gradu, dajem zmigavac, gledam preko ramena kada se prestrojavam, ne zadrzavam se vozacima automobila u "mrtvom uglu", itd.

    Motocikl mi je u fabrickom stanju, nemam glasan auspuh jer ne podnosim ni ja kada cujem ove sto su poskidali auspuhe.

    Znaci, radim sve "po ps-u".

    Na putu do posla i nazad svakodnevno (u proseku) 3 puta skoro budem oboren od strane vozaca automobila koji ne gledaju gde idu, prestrojavaju se "u mene", izlaze sa parkinga kao da su sami na svetu i ukljucuju se iz sporednih ulica kao da je ponoc u Nedelju, a ne spic tokom radnog dana.

    Da ne spominjem da se mnogi vozaci provlace pored mene, a prvi kukaju kako se motociklisti provlace pored njih.

    Svi smo krivci za stanje u saobracaju. Niko nema tolerancije, bez obzira da li je na biciklu, trotinetu, peske, motorom ili autom.
  • Pes

    19.09.2024 10:42
    U vestima o motorima su najjaci komentari. Realnost je da cete se morati navici na motore i druge vidove transporta. Automobili su za kupovinu i zaglavljivanje u saobracaju.
  • predrag

    19.09.2024 09:06
    Svrha 'motora' je iživljavanje.
    Nije briga za glob.zagrevanje / smanjenje potrosnje goriva sto nam agencija za bezb.saobracaja stalno predstavlja, zato sto nece da se zameri prodavcima.
    A i zenske se loze na iste. Kao na pevace.
    Rezultat vidimo.
    Vise saosecam sa vozacima auta koji ne mogu da ih vide i zato ucestvuju u udesima.
  • MaryPoppins

    19.09.2024 08:32
    Banana Država
    Svake noći slušamo divljanje i jurcanje po mostu Slobode, Futoskoj ulici ,Bulevaru Oslobođenja,i tu se razvijaju brzine i do 200kmh, a policija i sudovi ne reaguje niti sprečava taj haos, a gine ogroman broj vozača, ginu nevini učesnici u saobraćaju, pravi se ogromna materijalna šteta kroz finansiranje invalidskog fonda koji svi mi plaćamo, lečenje takvih huligana koje svi mi plaćamo, a oni nas ugrožavaju na bezbednosni, finansijski način i ugrožavaju naš mir i spokoj svojim divljanjem.
    Da u ovu našu močvaru dodje samo 100 Švajcarskih,Austrijskih ili Nemačkih policajaca+50 tuzilaca +50 sudija koji nisu korumpirani, mi bi u NS i Vojvodini imali prelep idilicanzivot u miru i sigurnosti.Ali,SNS ne odgovara red jer ne mogu da kradu i prave haos,te da zamagljuju izdaju i prodaju Kosova od strane predsednika srbije koji je glavni tvorac drzavnosti Kosova.
  • Zemlja čudesa

    19.09.2024 08:29
    Mogla bi da pomogne i malo civilizovanija i sporija vožnja, ne mora se voziti 120 km/h čim se ukaže 150 metara prazne trake, a ni putevi van grada sasvim sigurno nisu onog kvaliteta koji je neophodan za brzine od 160 i više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna