Autor: Vreme

Info
20.09.2024.
07:59 > 08:02
Nišliji Zoranu Jovanoviću oduzet je pištolj zbog sumnje da ga je nepropisno čuvao.
  • Zoran Čanov

    20.09.2024 10:40
    I neko će ići u vojsci nakon
    ove vesti?

    Neko će pristati da ide u vojsci i služi vojsku i nosi pušku u državi gde u gradu od 300 hiljada stanovnika nestanu 272 pištolja iz policijske stanice oduzetim od poreskih obveznika koji su ih pre toga čuvali legalno i plaćali poreze redovno svake godine pre oduzimanja i niko ne odgovara.

    Gvatemala i Honduras su pojam pravne države i civilizacije za nas Srbe.

    Mi kao nacija još nismo svesni koliko smo bolesni u moralnom i ekonomskog smislu reči.

    Ni više prevaranata i lopova u svim porama društva ni manje države u celoj Evropi.

    Albanija je 20 godina ispred nas ne ostale države .

    Svi idu napred mi tonemo i gušimo se u korupciji stranačkom i rodbinskom upošljavanju i mega lopovluku u svim društvenim lestvicama.

    U takvoj državi gde neko "mazne" ne 2 nego 272 pištolja iz policijske stanice neko će ući u kasarni da služi vojsku ?

  • Bogdan

    20.09.2024 10:39
    Akuna matata!
    Banana republika sa pokrajinom. Može da se ljuti ko god hoće... U banana republikama ne važe Ustav, i zakoni, tajne službe uhode svoje građane, i uglavnom rade za neke druge, policija korumpirana, vojska idolopoklonička, a i tu se mulja žestoko, sudovi, tužilaštva, advokati, sve isti kartel... Sveukupno organizovana državna mafija! Ličimo na Albaniju pre 1999., ili neke afričke zemlje... Uglavnom mi smo "treči svet"! Čestitam sekti, i ptedseniku sekte na rezultatima!
  • rpj

    20.09.2024 09:40
    ovde isto...
    Ja sam pre godinu i po predao u PU N.Sad dva legalna pištolja. Posle godinu dana mi došli na vrata da traže te pištolje !?! Jedan sektor ne priča sa drugim! Sreća pa sam sačuvao potvrdu o predaji oružja... Verovatno su i ovde to na kraju prodali krimosima.
  • Previše korupcije

    20.09.2024 09:25
    Bo sam čuo za ovakva dešavanja, ali nisam mogao da vidim da li su stvarna ili ne.
    Rek'o možda je trač.
    Strašno... Vrlo loša situacija u državi, generalno.
  • Rajko

    20.09.2024 08:54
    Vrh ledenog brega?
    Lopov je lopov i nemoguće ga je zaustaviti u njegovoj nameri...
  • Mustafa

    20.09.2024 08:32
    Oslanjač
    Urušio je četiri sistema ključna za opstanak države: sud, tužilaštvo, policiju i vojsku. Kad padne s vlasti, tada će se oslanjati baš na te četiri institucije da ga čuvaju od nepravičnog suđenja, nepravednog progona i sl. Da li će tada ti sistemi raditi svoj posao - videćemo. Lično, ne verujem.
  • Mile

    20.09.2024 08:20
    Au, Mile, mislim, znao sam ja da to oružje nije nestalo slučajno... Jel to narod sad treba da organizuje antipolicijsku revoluciju? Očigledno više nemamo kontrolu nad njima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna