Autor: Beta

Info
20.09.2024.
20:18
Član udruženja poljoprivrednika Subotice Damir Perčić kaže da su nezadovoljni ispunjenjem obećanja iz prošle godine i da će, ukoliko ih Vlada ne realizuje, organizovati proteste za desetak dana.
  • Dusko

    20.09.2024 22:12
    Bavim se poljoprivredom na 10 jutara. Poslednje 4 godine sam konstantno u gubitku. Ove godine sam u minusu oko 300 eura po katastarskom jutru. Na svu sreću radim u fabrici pa mogu da podnesem gubitke bez da moram da prodajem dedovinu.
    Problem 1.Kukuruz, soja i šećerna repa više ne mogu da rastu u Vojvodini. Promenila se klima... ne pomaže ni navodnjavanje.
    Problem 2.Hibridno seme koje sejemo je iz severne evrope gde je klima blaža i te biljke iz tog semena ne uspevaju na našoj klimi. Sorte koje su se ranije uspešno uzgajale više ne postoje.
    Mala gazdinstva koja se bave suvim ratarstvom su prošlost.
  • pdaaa

    20.09.2024 20:53
    haha
    Ajde još jednom idite molite Vučića i ekipu, pa 34 popite ispalu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna