Autor: Beta

Info
21.09.2024.
08:36
Vlada Severne Makedonije odlučila je da za 73 prehrambena proizvoda ogranični bruto profitnu maržu na 10 odsto u trgovini na veliko i na malo.
  • Vlada

    21.09.2024 10:42
    Kod nas nisu toliki problem marze, nego to sto smo citavu industriju prerade poljoprivrednih proizvoda prodali strancima (komsijama). Uzmite npr Imlek, koji ostvaruje ogromne profite, uzima sirovine za dzabe a finalni proizvod kao u EU. Konkurencije nema a celokupan uvoz/izvoz je pod kontrolom lobija koji se opet debelo ugradjuje pa nam izadje na isto. Ovo je banana drzava gde je sve na prodaju, bez ikakvih pravila trzista i dzungla gde vlada mafija i zakon jaceg. A ti narode "Elite" i "Zadruge" uzivaj u parizeru i jajima i nemoj nista da menjas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna