Autor: Radio slobodna Evropa

Info
21.09.2024.
09:05 > 09:06
Nedostatak kompletne reformske agende Bosne i Hercegovine (BiH), komplikuje proces početka prvih isplata iz Plana rasta Evropske unije (EU) koji je namenjen zemljama Zapadnog Balkana.
  • Plan rasta =

    21.09.2024 11:19
    potpis nezavisnosti Kosova
    U Planu rasta je ubačen tekst da Vučić priznaje nezavisnost Kosova.
    Pošto je Vučić pre neki dan bio u Briselu neka mediji u Srbiji objave tekst "Reformska agenda Plana rasta" od slova do slova koju je Vučić usvojio i odneo tamo.
    Inače BiH je odbila Plan rasta u stvari RS je uložila Veto. Jer je uslov za BiH u stvari "ukidanje Veta RS" što je naravno Dodik odbio jer bi to značilo kraj RS.
    Pošto je Dodik odbranio RS, sad mediji u Srbiji treba da objave tekst "Reformska agenda Plana rasta Srbije" da pročitamo svi šta je Vučić potpisom prihvatio, pa da vidimo šta ćemo sa njim.
  • Dragan

    21.09.2024 09:52
    Dejton
    Verovatno nisu ukinuli sve elemente dejtona pa to znaci nema reformi. Sta god dogovore Srbi sa zapadom do se ne ispunjava. Jos kada se pocne od zasticenih zona u Hrvatskoj tokom 90 tih, potom rat sea u BiH gde su zasticene zone predstavljale mesta za napade i maoruzavanje a potom vracanje umornih vojnika muslimana da odmore pre novih napada. Zapad sta god je dogovorio kao pirati sa Kariba....nista ne islunjava. Minski sporazumi i sami su rekli otkrili njihov mehanizam razmisljanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna