Autor: FoNet

Info
22.09.2024.
12:46
Nekadašnji pomoćnik američkog državnog sekretara zadužen za Evropu Tomas Kantrimen ocenjuje da je američko-srpski strateški sporazum u oblasti energetike značajan ali da se njegov značaj preuveličava.
  • MaryPoppins

    22.09.2024 15:06
    "Sarađivati" sa Amerikancima , to znači u prevodu da će majmuni plaćati 4 puta veću cenu gasa u odnosu na cenu ruskog gasa ,takodje znači da će naš elektro sistem preuzeti Amerikanci, pa će nam našu struju prodavati 3-4 puta skuplje nego što to plaćamo sada a gradjani srbije se sada keze, gladaju Elitu i čekaju da neko drugi izadje na ulicu umesto njih i reši njihove probleme u zivotu. To se neće desiti,desiće se da će majmuni da kopaju i plaćaju,a Amerikanci i Britanci će da se skijaju ,plivaju i smeškaju jer postoje majmuni koji im to omogućavaju.
  • Ukratko

    22.09.2024 13:53
    Sporazum o prodaji EPS amerikancima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna