Autor: Bloomberg Adria

Info
22.09.2024.
15:53
Mnogo mladih u Srbiji mašta o tome da se osamostali i započne život u svojoj kući ili stanu.
  • /

    22.09.2024 22:23
    /
    it sektor je na subvencijama.
    pitajte one kojima su istekle ili one koji rade u it doo firmama sa blokiranim racunima
  • Цонтесса

    22.09.2024 21:54
    Bilo i ostaće
    Statika je majka svih zaje*a. Ne uklapa se ovde nešto.
  • MaryPoppins

    22.09.2024 21:36
    Vulinizacija Srbije
    Koji to mladi??
    Srbija je druga zemlja sa najstarijim stanovništvom u Evropi, a u ispitivanjima tih mladih, učenika srednjih škola se jasno izjasnjavaju da po završetku škole žele da odu odavde,ove godine je samo 1 student upisao Fiziku da studira,samo 1!!
    Jedini mladi koji će ovde ostati su starlete sa pinka i elite ,huligani, dileri ,sns botovi i sličan šljam, đoltroni i ulizice, znaci nepouzdana,nestabilna, neskolovana grupacija nepismenog stanovnistva i gledajući podatke srbija je zemlja bez budućnosti, jer buducnost svake zemlje su mladi i obrazovani ,mlade patriote,a toga ovde nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna