Autor: Beta

Info
23.09.2024.
09:48
Direktor kampanje Pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović kazao je da Radio televizija Srbije (RTS) treba hitno da organizuje javne rasprave o rudarenju litijuma i situaciji na Kosovu.
  • @Koponen

    23.09.2024 12:16
    @Koponen misliš Kosovo je izgubljeno za Ameriku jer se odnos snaga u svetu promenio ?
    A tapija 1244 Kosova je u džepu Srbije i tapiju čuva Rusija koja ima Veto u UN i ima nuklearno oružije.
    No pošto je to sve jasno i tapija Kosova je u džepu, vreme je da oteramo Vučića Litijumskog Nejakog koji je prevario glasače oko Kosova i Rio Tinta i nema legitimitet, i koji je slab profil ličnosti potreban za predsednika Srbije u uslovima promenjenih odnosa snaga u svetu, i mora da bude smenjen.
    Potpuno podržavam organizovanje javnih debata o litijumu i Kosovu na RTS-u.
  • Ukiselio se jogurt

    23.09.2024 10:34
    To su dve različite teme, kosovar, dok je treća na primer - kada ćete isporučiti radoičića da odgovara za teroristički napad u Banjskoj, je l' pravniče?

    A ta navodna prebijanja na Kosovu, mogu da zanemarim mirne savesti, dok gledam kako sns odredi bacaju bombe na novosadske studente.
  • Koponen

    23.09.2024 09:58
    Koga još zanima Kosovo??? To je davno završena priča, Kosovo je odavno izgubljeno za Srbiju...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna