Autor: FoNet

Info
25.09.2024.
11:42
Društvo direktora škola Srbije održaće sastanak 30. septembra povodom štrajka prosvetnih radnika najavljenog za 2. oktobar.
  • Stefano Riči

    25.09.2024 14:22
    Stefano Riči
    Vecina prosvetara je u SNS i sve ovo ce biti kao sa poljoprivrednicima! Ima mali brij koji nije u SNS sekti ali oni se boje za svoje egzistencije pa i zivote ako se sami okuraže i izadju u javnost sta sve znaju i vide! Pa vas gazda AV nosi farmerice od 2000 evra gore navedenim potpisom o čemu dalje da komentarišemo?!
  • Zemlja čudesa

    25.09.2024 12:34
    Treba da dobiju instrukcije od sekte koja ih je na ta mesta i postavila.
  • 9

    25.09.2024 12:25
    Poštovani SnSakoviću
    Kud baš taj član zakona da primenite ? Nikako da se dohvatite zakona o isplati toplog obroka, prekovremenog rada, opremanja kabineta i radionica , direktorskog uzimanja provizije od ekskurzija i tendera za nabavke potrošnog materijala , rekonstrukcija i održavanja škola stranačkog zapošljavanja nestručnog kadra? Kao da ih niste baš pročitali , a kamoli primenili? Deca "željna znanja" ne bi kasnila na časove , duvala travu na odmorima , uništavala školski inventar, išla na popravne , imala po 400 izostanaka u toku godine i stranačko-roditeljsko-navijačkogrupašku zaštitu već znanje iz knjiga koje nisu menjane već 30 godina dok se ne rasprodaju one "poznatih autora". Slobodno "po zakonu" dajte otkaze svima koji se taj dan ne pojave na poslu da vidimo gde ćete naći budale sa VII stepenom stručnosti da vam čuvaju decu za 70 000 mesečno? A svi oni koji će da baljezgaju o 3 meseca raspusta neka prvo završe fakultete i to državne i dođu na naša radna mesta biće ih , na popravne i razredne ispite , popunjavaju E dnevnike svaki dan za svakog đaka ,rizikuju što ciglu ,što metak ili koji šamar od zlatne i bahate dečice kojekakvih buzdovana koja su nezadovolja ocenom iili nepravdanjem bežanja sa časova , roditeljima čija su deca najpametnija u razredu i vasioni . Tada nek se uhvate tastature pa nas dobro iskritikuju. Deca i kroz štrajk uče da se raznim metodama bori za svoja prava zakonom zagarantovana jer vlast zakon uopšte ne poštuje .
  • Nik

    25.09.2024 12:12
    Pa EXPO, stadion, nove skole za policiju... Sta ce nam obrazovanje?
  • NS

    25.09.2024 12:08
    Podrška za prosvetu
    Dok se ne ispune zahtevi,do kraja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna