Autor: Danas

Info
30.09.2024.
08:07
U fabrici Jura u Leskovcu se u petak dogodio incident, nakon kog su dve radnice ove fabrike primljene u Urgentni centar u tom gradu.
  • Pobuna

    30.09.2024 12:07
    Nije mi jasno
    Zašto se ti ljudi tamo ne bune? Zašto bih se ja nervirao zato što neko tamo nema dostojanstvo? Normalno bi bilo da se te kolege organizuju i stupe u štrajk i podrže svoje koleginice. Zašto ćute? Pa mi sami treba da postavimo granice do kojih naša okolina moze da ide. Ja razumem da je teška materijalna situacija izazov ali dostojanstvo nema cenu. Kada nepravda postane pravilo pobuna postaje obaveza! Ili mislite drugačije?
  • zoki

    30.09.2024 11:07
    milošević - AV
    milošević: niko ne sme da vas bije! AV: niko ne sme da vas bije i truje!
  • zašto

    30.09.2024 11:00
    Zašto bi se država mešala u ovakve stvari??? Ima i u Leskovcu advokata i sve ovo je lako i dokazivo i lako se može procesuirati. Drugo nasilnik je suspendovan odmah i možda se sprovodi neki disciplinski postupak. Zamislite kada bi se o svakoj gluposti o svakom slučaju raspravljalo u skupštini ili slično, ajde smirite se malo i dajte advokatima neka se bave svojim poslom, nisu oni ni malo blesavi.
  • Grunf

    30.09.2024 10:27
    Bravo MIle
    Nije komunizam bio dobar nikad vise zene nece biti u toj meri ravnopravne i cenjene kao u komunizmu ne samo prema muskarcima vec kao majke placeno porodiljsko kad se dete razboli placeno bolovanje pa besplatni vrtici obdanista skole od osnovne do fakultete bilo besplatno a da se spomene uzine dorucak to je bilo besplatno skolske knjige simbolicna cena deca iz vrtica nisu htela da idu kucama e kad ova demokratija dode na taj nivo a sad majke batine od poslodavca ma sta je nama
  • SNS

    30.09.2024 10:11
    BOT
    Svakom po zasluzi i stolicom ako treba. Opet kukate . Sram vas bio. Tako ste hteli -glasali.
  • Gospodja J.

    30.09.2024 09:39
    @Boeser Wolf
    Nazalost druze, u ovoj zemlji, muzevi i braca samo hvataju zene a ne onog koji ih maltretira. Zato se zene (dosta njih) ponasaju danas kako se ponasaju. Jer znaju da ih niko nece zastititi.
    A sto se Jure tice, SSSS, svi lepo otkaz pa nek dovedu svoje korejce da im rade, ili jos bolje nek se pokupe i nestanu odavde
  • Hm...

    30.09.2024 09:35
    Žao mi je ovih radnica koji su morali ovo da trpe. Sad će , ni krive ni dužne, da dobiju otkaze. Ceo Leskovac treba da izađe na protest i da opkole fabriku...MORE, svi radnici da se pobune, štrajk, i da namlate i menadžere i gazde, jer će sutra i one, nečija deca ili nečija supruga da trpi nasilje.
  • logika

    30.09.2024 09:26
    hm
    da je kineski menadzer, ili ne dao Bog ruski, bilo bi mnogo vise komentara, ovako JUZNA Koreja, pa njihovo g... mirise!
  • av

    30.09.2024 09:14
    Glasali su za ovo ljudi
  • Boeser Wolf

    30.09.2024 09:07
    @ovako
    @:"Da Opozicija stane iza naroda i iznese javno resenje za ovaj kriminal istog dana bi bilo gotovo sa AV i svima njima! Do tada…trpi i čuti jer nema narod zaštite i to je jedini problem!"

    Narod je već nebrojano puta dokazao suprotno od ovog što ste napisali. Narod kad shvati da partiji treba zaštita od njega, tek tada može doći do promene. Ali narod glasa za SNS i prodaje se za pakovanje ribljih štapića, da je bar za tepsiju ribe.

    A ovog korejca dok ne dohvati muž ili brat neke od ovih žena, pravde neće biti. Na žalost tako je u zemlji u kojoj sudstvo i sanckije postoje samo za robove koji glasaju za sns i one koji im se otvoreno protive.
  • Mile

    30.09.2024 08:56
    Komunizam
    Nije vam valjao komunizam,

    nešto se ne sećam da su tamo Južnokorejci gađali srpske radnice stolicama?

    A jesu? Onda OK, u pravu ste, nije valjalo, sad je bolje!!!
  • /

    30.09.2024 08:51
    Strašno
    Srbija - Mordor.
  • Realista

    30.09.2024 08:34
    Sistem nije zakazao.
    Ovo je sistem. Ekonomski tigar!
  • Petar

    30.09.2024 08:32
    Treba
    Svi napustili svoja imanja neće da budu gazde nego da ih maltretiraju i šikaniraju
  • Ovako

    30.09.2024 08:29
    Ovako
    je i jos gore u svim trećerazrednim”kompanijama@ koje je AV dovukao radi socijalnog mira i lažne ekonomske slike o zaposlenju u Srbiji. Mnogi moraju da cute jer ostaju bez prihoda dok je pod obavezno da svaki uposleni mora da uzme kredit u odredjenoj Banci kako bi morao biti poslušan! Siromaštvo coveka na sve natera i to je AV odlicno iskoristio i zloupotrebio! Ali opet nekrivim AV vec ovaj narod koji je dozvolio ovakvo ponižavanje i iživljavanje nad njime! Mnogi bi ovog trenutka dali otkaze ali krediti se moraju vracati ili im slede AV Izvrsitelji sa njihovom Policijom i plenidba! Da Opozicija stane iza naroda i iznese javno resenje za ovaj kriminal istog dana bi bilo gotovo sa AV i svima njima! Do tada…trpi i čuti jer nema narod zaštite i to je jedini problem!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna