Autor: Polovni automobili

Info
30.09.2024.
08:49
Pravilnik o ispitivanju počinje da se primenjuje danas, 30. septembra čime zvanično kreće uvoz polovnjaka iz Amerike.
  • B&B

    30.09.2024 11:40
    A Ameri
    A oni koji voze ta vozila na USA tablicama po Srbiji....Njima ne treba homologacija i ne ugrožavaju bezbednost!!!??? Ide tužba za diskriminaciju gradjana Srbije koji moraju da plate nešto što ovi ne moraju
  • 9

    30.09.2024 11:14
    Eto prilike
    Da nas buzdovanska ili sektaška deca od danas gaze kao muve i da to i ne znaju , da ne bi kasnije imali traume. Tamo tamo daleko potrošnja ide i na 30l na otvorenom razmerna kubikaži i snazi . Kradikalsko dobri putevi će ovim novim težinama biti dodatno uništavani ali će zato svesrBski sabor već doneti neku uredbu da se za njiha .ne plaća nikakva registracija. Problem goriva će naravno biti razrešavan iz budžeta ili će već naći neki namet sirotinji poput odvodnjavanja za privatne kuće na selu . Veseli se serBski rode što nacisti nisu uspeli da unište ovi skakavci će sigurno .
  • Sima

    30.09.2024 10:54
    @Hm...

    Ok, onda nemojte kupovati i uvoziti vozilo iz SAD. Ne znam šta ste očekivali? Da gledate brzinu u miljama i preračunavate u glavi? Da nalepite ceduljice sa brzinama pored? Da žmigavac treperi crveno kad skrećete, kao što je u SAD? Najvažnije da se nešto ušićari za sebe, a bezbednost u saobraćaju je najmanje važna. Istina, kao i velikoj većini koja kupuju vozila na našem ili EU tržištu.
  • realno

    30.09.2024 10:53
    Koji andrak će nam polovni američki tenkovi od auta??? Nama trebaju ne polovna nego nova vozila iz KINE. Ceo svet već vozi kineska vozila samo se mi tu nešto usaglašavamo sa EU, gluposti.
  • LGBT Vegan

    30.09.2024 10:51
    Ateista i biciklista sam
    Super, sad je još veći dijapazon vozila koja neću kupiti
  • Djordje

    30.09.2024 10:39
    Muljanje!
    Prvo, ovo nije ni predvidjeno za obicne smrtnike. Dobro jutro! Drugo, ti automobili ce se prepravljati radi uvoza, a onda ce se vracati originalni delovi i tako u krug. Kao sto se uvek radi kod nas. I imacete auto koji se 20x prepravlja. Setite se rollbarova i pragova, kada su ljudi skidali za tehnicke preglede pa vracali i tako u nedogled. Dok se ne smore i poskidaju sve. A kad nesto 100 x vracas, to vise nije to. Ostecuje se i samo vozilo. O majstorima da ne pricamo i ova poravljaju preko obe stvari.
  • Miki

    30.09.2024 10:34
    Apsolutno se neće isplatiti uvoz "običnih" i "normalnih" vozila kao polovnjaka iz USA. Dozvola uvoza polovnjaka iz USA će biti zanimljiva ljubiteljima specifičnih vozila, sportskih i terenskih, koji se teško nalaze u Evropi. Običan automobil srednje klase, teško...

    A i u slučaju "normalnih" vozila, naravno da niko neće uvoziti brendove i marke vozila koji uopšte ne postoje kod nas. Uvoziće se korejanci, japanci ili evropska vozila koja se kao takva već prodaju i kod nas i u USA. Već sada bolje obavešteni znaju koji modeli kojih proizvođača su gotovo identični u Evropi i u USA (npr. Toyota RAV4), a koji su samo prividno slični, a zapravo se EU i USA model ispod lima značajno razlikuju (npr. Golf).

    Što se cena tiče, isplatiće se eventualno uvoz kontigenata flotnih vozila od firmi, od rent-a-car agencija koje menjaju celu flotu i slično.

    Takođe, posle nekih npr. poplava i nepogoda, osiguravajuća društva iz USA povoljno prodaju veće količine oštećenih vozila, u paketima. Verujem da će i takvi stizati kod nas.

    Da li će biti isplativo uvesti normalan ispravan automobil srednje klase, na jedan komad, videćemo, mada ne verujem.
  • Kami

    30.09.2024 09:55
    Uskoro dolazi Ion Mask u posetu pa da bude svečanije.Moguća i vizna liberalizacija...
  • S

    30.09.2024 09:51
    Garantovano neko iz vlasti je nasao racunicu da pocne da uvozi americka auta, u Srbiji se apsolutno nista ne desava slucajno.
  • Nenad

    30.09.2024 09:34
    Volim americke automobile
    Jaki su i izdrzljivi. Prelaze mnogo milja . Ne kvare se tako cesto kao evropska kola.
  • Hm...

    30.09.2024 09:20
    Šta će mi onda uvoz vozila iz Amerike, em sam uvoz košta mnogo, em "prepravljanje" farova, žmigavaca, brzinometra...Na šta će da liči onda takav auto sa svim tim prepravkama, ako izgubi na svojoj originalnosti? Nisu ni Ameri blesavi da ne ulažu u bezbednost i dugotrajnost svojih vozila koju su jaka kao tenk. Zna li neki majstor kod nas da radi američka vozila? Koliko li tek koštaju rezervni delovi i kako ih nabaviti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna