Autor: FoNet

Info
30.09.2024.
18:04 > 18:04
Predsednica Unije sindikata škola Beograda Snežana Romandić najavila je da će predstavnici rukovodstva svih reprezentativnih prosvetnih sindikata sutra protestovati ispred Vlade Srbije.
  • Acke

    30.09.2024 19:29
    Evo predloga
    Taj što pere sudove za 90000 verovatno radi i vikende, jedan slobodan dan u nedelji, za svaki državni praznik radi, dobije dan za Božić i dan za Uskrs. Sve ostale praznike radi. Nema zimski, letnji i prolećni raspust i nema neradnih tri meseca od dvanaest, odnosno nema neradnu jednu četvrtinu godine. Ne potkupljuju ga roditelji poklonima zarad petica, ne dobija poklone za osmi mart, rodjendan, nema plaćenu ekskurziju i duple dnevnice i ne sedi šest-sedam sati već stoji i to devet. Ako ‘gospodi’ prosvetarima više odgovora ovako nešto slobodni su da pređu u drugi sektor. Kvalifikacije imaju. Ionako devedeset posto onog što predaju je neprimenjivo znanje u životu koji nastupa posle školovanja. Repetitivno, nefunkcionalno ‘znanje’.
  • Marko

    30.09.2024 18:40
    Nezamenljivost
    Ne da naprednjake nije briga ko će predavati po školama, nego ima odmah iz stranke da pošalju koliko hoćeš tih nestručnih da rade u prosveti.
  • Analitićni guru

    30.09.2024 18:14
    A
    Nastavnici , učitelji već slave .. inače ovi u sindikati već imaju veću platu od istih hehe , lako kad država dobro stoji !idemo dalje samo zgubidani dok se nerviraju , dobro je ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna