Autor: FoNet

Info
01.10.2024.
06:08
Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je da će Mađarska početi da šalje migrante u Brisel, ako EU bude insistirala na kazni od 200 miliona evra.
  • Сеновић

    01.10.2024 10:38
    Политичка прича. Шаље их јер су му тако наредили.
  • w/e

    01.10.2024 10:01
    cool
    EU jadnici sa agendom da dovedu sto vise migranata u svaku EU zemlju, a da pritom izgleda kao da to ne zele. Nemojte doci ilegalno u EU, ali ako dodjete, platicemo vam hotel, hranu i socijalno, a ubrzanim procesom cete dobiti i drzavljanstvo.

    Kako uspevaju da ubede bilo koga da treba sto vise "Izbeglica" da prime dok istovremeno pojacavaju nadzor granicnih prelaza i ulazu milione u granicu izmedju Poljske i Belorusije? Ako su im ilegalni migranti toliko dragi, zasto im to predstavlja problem na Beloruskoj granici i zbog cega u tom specificnom slucaju to nazivaju neprijateljskim aktom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna