Autor: 021.rs

Info
02.10.2024.
10:34
Gradonačelnik Sremske Mitrovice Branislav Nedimović, nakon angažmana u Vladi Srbije i u Fudbalskom savezu Srbije, ima još jednu ulogu, na travnatom terenu.
  • predrag

    02.10.2024 11:46
    Pozdravljam !
    Bas zanimljivo.
    Ali onda ispada da ipak nema ta, kako rece Šapić "knjiška znanja' koja su obavezna za upravljanje ministarstvima i drzavom. Tj nema ni 1 ni 2-gi.

    Ali to je fenomen, mozda svojstven Srbima, da misle da je skola za budale i da najslozenije stvari mogu da se rade cisto iz glave ..

    Videsmo juce, u CERN-u, predsednika (YU nije bila nebitan faktor pri stvaranju istog, a Srb je naslednik) kako je shvatio u kojoj godini zivota i kojoj godini upravljanja drzavom, da je nauka ipak bitna stvar ?!?!?!?!
    I da ce sada, kada je shvatio, povesti Srbe drugim putem ..

  • Antuntun

    02.10.2024 10:48
    Ako ga pozove Bajern, Barsa ili Liverpul, ko će upravljati Sremskom Mitrovicom? Može li da da bude multitasker kao njegov šef ili će morati imenovati nekog v.d. na jedno pet-šest godina?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna