Autor: Beta, Insajder

Info
03.10.2024.
06:05
Predsednik Narodnog pokreta Srbije (NPS) Miroslav Aleksić izjavio je da će u petak predstaviti, kako tvrdi, dokaze kako kompanija "Rio Tinto" radi u svetu.
  • Musaši

    03.10.2024 09:12
    Gvinejski predsednik je kesa...
    Ovaj naš uzeo milijardu evra. Sposoban čovek.
  • Perica O

    03.10.2024 09:10
    Sutra da dođe na vlast drugu bi pesmu pevao. Bilo bi hvale na sva usta kako je Rio Tinto super kompanija.
  • Paneuropean

    03.10.2024 08:56
    Nesposobni
    I čemu se nadate sa takvim argumentom? Soroš? Kako da vas smatram ozbiljnom alternativu postojećem režimu? Taj rudnik o kome vi iznosite "revolucionarne" dokaze još nije počeo sa radom jer nisu imali sve potrebne dozvole. Predviđa se početak radova tek ove godine jer imaju sad sve dozvole, dok je priprema počela 1997 godine, sama država je prošla kroz mnogo toga u tom periodu. Promenili su četiri predsednika, imali su tri puta izbore i dva puča, po vama je sad sve Rio Tino i Soroš organizovali? Dali stvarno verujete u te tvrdnje? Inače 53% od tog Rudnika pripada Rio Tino, dok je 47% u vlasništvu Chinalco. I u pitanju je rudnik gvožđa a ne litijuma, tako da mi nije jasno kako ćete vi sad to da poredite. Naravno da nisam za kopanje Litijuma u Srbiji ali ne vidim da opozicija zaista radi protiv toga već naprotiv širite priču i razvodnjavate sve. Vučić će vas pojesti u parlamentu bez problema. Umesto da se fokusirate na posledice kopanja vi sa uključujete Soroša, Gvineju, korupciju. Protesti su umereni i u dozama da se ljudi izmore. Reći će vam da ste vi doveli Rio Tinto, građani su prodali svoje zemljište po ogromnim cenama, ostalo je samo jedno imanje još! Potpisani su sporazumi sa njima kao i garancije sa EU. Pitaćete ih koga Rio Tinto plaća? Rećiće vam da je to neozbiljno i ako imate dokaze da ih iznesete, a nemate i pa sad idete u Gvineju. Otvoreno će vam reći Rudnik kao rudnik ima rizike i predstaviti rast budžeta i poklopiće vas.
  • Opozicija

    03.10.2024 08:34
    Opozicija
    Kako mozemo ozbiljno shvatiti bilo sta sto prica nekada velika nada G17 Mladjana Dinkica i čovek koji je izjavio da Sapic hoce da premesti MOŠTI Josipa Broza!
  • Dex

    03.10.2024 08:31
    Rio Tinto je uzasna kompanija. Ali, znajuci ponavljaca Mikija Aleksica i njegove "sposobnosti" ne bi me cudilo da od dokaza ne vidimo ni d
  • roki

    03.10.2024 07:48
    svi ste govna
    Tragikomično....a plata leže pa leže....od mene glas više nemate, a ni ostali naravno.
  • Dejan

    03.10.2024 07:43
    Naknadna pamet
    A kada ste bio u vlasti sa Dinkicem i Malim onda Vam nisu smetale njihove kombinacije i niste iznosili stetne po drzavu korumpijaske poslove, a sada ste se odjednom prosvetlili i to po nalogu onog koji drzi i rezim. Isti Kurta kao i Murta.
  • Šta dalje?

    03.10.2024 07:42
    Sa diktatorom koji hapsi
    Ok, brate, svi shvatamo da Rio Tinto ne valja. I to od prvog dana. Rudarenje je generalno prljav posao, nevezano za litijum. A litijum još gori nego običan rudnik.

    Nego... ŠTA ĆEMO SA SVE VEĆOM DIKTATUROM?
    Šta sa ludački zakonima?
    Hapšenje poljoprivrednika?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna