Autor: FoNet

Info
03.10.2024.
16:04 > 16:02
Predstavnici poljoprivrednika i Vlade Srbije nastaviće razgovore u naredne dve nedelje.
  • Sarac

    03.10.2024 19:05
    Seljaci
    U svim selima i mestima na lokalnim izborima pobedio sns..Pa ko je u selima gde žive i rade seljaci glasao za njih.Ajde seljaci ne sprdajte se vise sa celim svetom.Vi ste njih izabrali velikom većinom vi seljaci i sta bi sada.Susa?Susa je je i profesorima,i onima na minimalcu.Imate kredite?Jel mora John dere,class,new Holand,jel mora za svaki priključak poseban traktor.Radite stotine hektara gde su prijavljeni radnici,porez na dobit itd.Subvencije za priključne mašine,subvencionisani krediti od 2. I 3 procenta.Jel postoji Jos neko sem vas u državi,neki drugi radnici,npr koji rade u kineskim fabrikama .Jel posao nije isplativ menjaj ga idi vozi kamion,inostranstvo ili bilo sta.
  • tarabic

    03.10.2024 18:25
    ko ih to drzi na vlasti?
    nezadovoljni poljoprivrednici, nezadovoljni prosvetni radnici, nezadovoljni zdravstveni radnici, nezadovoljni radnici u kulturi, nezadovolni motaci kablova...svi kukaju i nadaju se promenama. Ovi stari sto glasaju po direktivi polaka odlaze, dolaze mladi nadajmo se da su pametniji od njih i da ne gledaju i slusaju ovu propagandu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna