Autor: N1

Info
04.10.2024.
11:54
Beživotno telo tridesetdevetogodišnje žene izvučeno je iz bazena u jednom privatnom hotelu u Zemunu.
  • Goran

    04.10.2024 14:44
    Hotelijeri samo da ne plate za neke usluge bez kojih hotel nemoze da radi.gde su kamere gde obezbedjenje. Gazde samo da strpaju pare u dzep. Kakva drzava tako je i sve ostalo
  • Joka

    04.10.2024 13:05
    Ukoliko je utapanje- Ili nije znala da pliva, možda loše procenila kapacitet pluća, a ume i pumpa u bazenu da povuče kosu pa bude problem (uvek nositi kapu). Iz poslednjeg razloga kod nas nije dozvoljen boravak u bazenu bez kape. Ili kupiš na ulazu ili šlus…Važi za oba pola.
    Bazen ili velnes sigurno nije zvanično radio u to vreme pa treba sagledati i krivicu onoga ko je eventualno pustio ženu bez nadzora. Ali, ko zna. Život je izgubljen i to je tragedija…
    Pozdrav svim dobrim ljudima.
  • predrag

    04.10.2024 12:28
    Sta li ima u tim privatnim hotelima ...zaliazi li tamo kada inspekcija, policija ..
    Valjda nije kao u americkim filmovima.. strave

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna