Autor: RTS

Info
08.10.2024.
08:01 > 09:56
Inspekcija Ministartsva prosvete je otišla u školu u Mladenovcu, u kojoj su pre više od dve nedelje desetogodišnjem učeniku tri dečaka iz trećeg razreda polomila nos.
  • Dragan

    08.10.2024 11:54
    Sto zrtva napusta skolu
    Ne treba da taj momak napusti skolu, nego treba da ti nasilnici budu izbaceni iz skole, da se kazu glasno njihova imena i prezimena, da se upozna komsiluk sa tim sta su radili, rodbina, da komisija od detetove babe i dede to cuje u selu na planini, da roditelje bude sramota zbog toga, da strica i ujaka bude sramota, da decu bude sramota. E tada ce se to srediti i dete sa razbijenim nosom ce imati satisfakciju, a ispravice se ponasanje te dece. Sada im se progledalo kroz prste, sutra ce se nabildovati, udariti tetovaze, staviti navijacke salove, dilovati drogu, staviti nekog u prtljaznik, napraviti invalida od nekog, ubiti nekog i samo ce pisati njihovi inicijali.
  • BGD 011

    08.10.2024 11:03
    Urusena sigurnost u skolama
    Dakle, sustem se raspao jos pre masakra u "Ribnikaru", sto je rezultirali stravicnim zlocinom...a onda je vrsnjacko nasilje sporadic o nastavljeno u skolama, i nazalost, niko nije reagovao! I sada pretuceni decak mora da menja skolu, a nasilnici ostaju. Sramota za sistem i ministarku Djukic Dejanovic!
  • Dežurno gunđalo

    08.10.2024 10:33
    Zbog Jovanove bezbednosti, više se neće vraćati u Osnovnu školu 'Momčilo Živojinović'"
    Ovo je, po meni, pogrešno jer ovo je, praktično, iz perspektive žrtve, kažnjavanje njega samog umesto onih koji su ga zlostavili, i da će oni proći nekažnjeno.
  • Tamara

    08.10.2024 08:28
    Batina
    Ne znam kome trebaju batine, da li deci ili roditeljima. Nazalost, u Srbiji se stvari resavaju samo "na ulici", ma koliko to bilo tuzno. Daleko smo mi od neke disciplinovane i postene zemlje.

    U ovaj slucaj treba i socijalna sluzba da se umesa, da roditelji sa decom pohadjaju niz korektivnih radionica i to ne par dana, nego lepo godinu dana minimum, dva puta nedeljno po recimo 2 sata. Ako nista drugo, makar ce tad provoditi vreme sa svojim detetom posto mislim da je to glavni problem kod nasilnika. Ukoliko ne dolaze na nastavu, lepo jedan roditelj (nek izaberu) mora u zatvor na par dana (naravno, zatvor ih ne oslobadja nastave).

    Poostravanje i uvodjenje kaznenih mera ce dovesti neke u red. Naravno, uvek ce biti onih kumova i slicno ali sad se i "normalan" narod osilio jer smo banana drzava.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna