Autor: Blic

Info
08.10.2024.
15:23 > 19:43
Kvalitetna izolacija objekta ključna je za smanjenje troškova grejanja, a drvo je i dalje jedan od najjeftinijih izvora energije.
  • Po iskustvu

    08.10.2024 22:03
    Drvo je naizgled najjeftinije ali koliko metara drva treba da bi se ogtejali? Koliko spremiste? Ne brinite, neko je to dobro izracunao da nema jeftinog grejanja. Sto se tice spremista najjednostavniji je kalorican ugalj koji bude u manjoj gomili ali cena... isto kao nekoliko metara drva a ucinak isti. Inace, sta bese sa kaloricnim Dunavcem, da li ga jos uvek rusi vade i prodaju nasim termoelektranama? Od kako su ga rusi uzeli nema ga za nase gradjane. Bratski.
  • Realista

    08.10.2024 22:03
    savet
    Jedan izuzetno pametan čovek mi je jednom davno rekao da postoje samo tri pravila u izvođenju objekata - prvo je izolacija, drugo je izolacija i treće je izolacija. To je to.
  • Dejan

    08.10.2024 21:36
    Dil
    Uzmete bubnjaru, stare cipele,sundjere, stiropore, imate Petak-Subota po Najlonu koliko god da hocete, to lozite za dzabe,dodje odzacar jednom godisnje i opaje sve ! Fino toplo, malo kandise ali sta ces ! Hocemo elektro auta koja gutaju struju a trazimo jeftino grejanje, luda kuca je ova srbija nema sta !!!
  • KizaRock

    08.10.2024 20:47
    ...
    U odnosu na zgrade koje se greju na gas, izgleda da je najskuplja opcija imati gradsko grejanje koje se placa cele godine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna