Autor: Danas

Info
10.10.2024.
21:41
U petak, 11. oktobra, ističe rok koji je Nezavisni sindikat prosvetnih radnik Srbije (NSPRS) dao državi da ispuni njihove zahteve za povećanje bezbednosti u školama.
  • Dejan

    10.10.2024 22:44
    Davanje petica na lepe oči se uveliko praktikovalo još dok sam ja bio osnovnoškolac, a prevalio sam tridesetu. Pokloni se ocena iz muzičkog, fizičkog, likovnog, jer Bože moj iz toga svi treba da imaju peticu, onda ako profesorka srpskog i razredna još daju ocenu više, eto učenik će biti odličan 4,51.
    Na oglasnoj tabli prosek po razredima, prosek ocena II razreda 4,97 i naviše. Dakle, sva deca vunderkind do vunderkinda, znaju savršeno i matematiku i srpski i strani jezik i da crtaju i da sviraju metalofon, još im ide i sport. I to apsolutno svakom detetu! Kako da ne.
    Danas prosek ocena nikad veći, vukovaca nikad više, a znanja sve manje.
  • Tajna

    10.10.2024 22:38
    Vi, sindikat, ste gori od bilo kojih radnika.
    1. U privatnom sektoru, ko nije zadovoljan uslovima da otkaz.
    2. Štrajkuje se zna se kako, imate u Zakonu o štrajku.
    3. Radite na štetu dece, nismo svi roditelji glupi da su nam ocene najvažnije
    4. Nemoj pa se ne boj prosvetne inspekcije. Šta vas briga ko vas prijavljuje, ako radite po propisima.
    5. Znamo i kako ste dobili radna mesta, niste na konkursu
  • Сима страхота

    10.10.2024 22:27
    Освета - укинута просвета
    Следећи корак ће бити фактичко укидање просвете. Можда ће ићи и на то да је учење у ствари противзаконито, тј. противи се закону џунгле који важи у Србији.
  • Mama

    10.10.2024 22:06
    Znači pošto njih ponižava država oni će da uzvrate time što će da ponižavaju decu i to najviše dobru, odnosno onu koja bi svakako zaslužila peticu.
    Inače sam uvek na strani prosvetara ali ovo je baš bezobrazno i jadno. Ponašaju se kao roditelj kojeg maltretira šef pa on dođe kući nervozan i istuče dete.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna