Autor: Beta

Info
11.10.2024.
08:35 > 08:37
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić rekao je danas da je Zakon o planiranju i izgradnji pretrpeo dosta izmena i da je vreme da se donese novi.
  • Ово

    11.10.2024 14:39
    @XOX
    Надам се да нисте Бот? Ако је ово истина јер невидим разлог за супротно има доживотно да подржавам и гласам за ову власт као и сви који су у истом и сличном проблему. Након толико деценија напокон неко мудар и паметан који хоће да унапреди Нс и њене грађане јер од овога сви имају кристи и интереса! Хвала!
  • XOX

    11.10.2024 12:39
    @Ово
    Spada,ubrzano se menja GUP,za uzi i siri strogi centar,kao i za jevreski,temerinsku,kisacku,futosku,itd.Kao vlasnik,imacete apsolutna prava na skidanje zastite,sa pravom gradnje do pet etaza,ovisno u kom delu centra se nalazite,ovo vazi za zmaj jovinu,dunavsku,…dok ostali mogu,slobodno ici na vece etaze. Ovom promenom,centar ce dobiti na svemu,te vratice se u onom obliku poslovnosti,kakv je nekada bio,kao i samo stanovanje. Vrednost same nekretnine,bice vam drasticno veca,i nebi vam preporucio,kompenzacije,zamene i sl,sem kvadrate uz doplatu na istoj lokaciji. Srdacan pozdrav.
  • Nesa

    11.10.2024 11:42
    Ово@
    Izgleda ste dobro glasali.
  • Ово

    11.10.2024 09:59
    Ово
    поздрављам! Дали спада и промена закона приватне имовине која је под заштитом споменика у нови закон? Има велики број власника као ја са таквим проблемом и сем фарбања и менање црепова ништа неможемо! Објекти су престари и за већину је прескупо одржавање док је сама продаје искључена јер тим новцем са овим ценама ништа неможеш! Са друге стране имамо пристојних понуда од стране инвеститора али нико неће да се бакће и троши новце док има заштите. Сви смо се усагласили да фасаде буду у сладу препоруке и пројекта завода за заштиту споменика али да спратност буде већа јер само тако има интереса за инвеститора. Обзиром да је у строгом центру 80% приватног власништва и деценијама је ово проблем верујем да је дошло време тоталне реконструкције истих.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna