Autor: Tanjug

Info
16.10.2024.
06:25
Slovenačka policija je podnela krivičnu prijavu protiv premijera Roberta Goloba, potvrđeno je u specijalizovanom državnom tužilaštvu.
  • @Milan

    16.10.2024 11:36
    Sudeći po količini kriminala ne bi se reklo. Posao policije je i da ga prevenira a kod nas ni ne zna za sve slučajeve jer joj narod ne veruje a i ono što zna nije rešila. Brinite o tome šta narod misli a ne o zapadu.
  • Milan

    16.10.2024 09:00
    Nepotrebna funkcija
    Pozicija direktora policije je nametnuta sa zapada da bi strane službe preko jedne osobe koja nije podložna izborima mogle kontrolisati rad policijskog bezbednosnog aparata.
    Policija nije vojska pa da se može preslikati model sa načelnikom generalštaba nego to treba biti fleksibilan i kontrolisan sistem a da odgovornost i vođenje imaju osobe i institucije koje se mogu i kontrolisati i menjati u odnosu na od građana izabrane opcije.
    U našem slučaju Srbiji je mnogo bolje nego za vreme nesmenjivog Veljovića ili saobraćajca Rebića ( a svi znamo kakvi su saobraćajci ) nego sada kada nemamo direktora policije već nekoliko godina. Čak mi se čini da sada ima mnogo više napretka nego ranije a rad policije je efikasniji. Nadam se da će tako i ostati.
  • Đorđe

    16.10.2024 08:06
    Ovo treba čitati svakog radnog dana skupštine pod tačkom 1.I tako 20 godina.
  • komsha

    16.10.2024 07:17
    A srbija?
    Kada će se ovakve stvari dešavati u srbiji?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna