Autor: Beta

Info
17.10.2024.
07:43 > 07:48
Bez obzira na ishod predstojećih američkih predsedničkih izbora, uloga SAD na Zapadnom Balkanu biće smanjena.
  • Opažanje

    17.10.2024 13:16
    U prevodu ova analiza znači, ko god da pobedi u Americi ako osete tvoje popuštanje i da si mekan ima da te gaze.
    A ako osete tvrdo, prestanu da obraćaju pažnju na tebe.
    A to znači da problem Srbije nije ko je predsednik u Americi, nego je naš problem što imamo jadnika Vučića za predsednika koga šamaraju zamenici sekretara pomoćnika.
    Vučića treba smeniti, jer on je slab i plašljiv profil ličnosti i kao takav štetan za poziciju predsednika Srbije u uslovima promenjenih odnosa snaga u svetu. Srbija mora da ima čvrstog lidera, a jadnika Vučića treba oterati jer nam pravi i priziva nevolje jer ga osete da je slab i mekan.
  • @Dušan Savic

    17.10.2024 09:16
    ipak smo samo jeftina nereprezentativna renta animir dama za poslovnu pratnju i amera i rusa i kineza i turaka i eu.
  • Dušan Savić

    17.10.2024 08:15
    Pošto volite strane analize ajmo domaća
    Sa kim je juče Vučko potpisao solarnu elektranu? Sa amerikancima i niste objavili. Sa kim je potpisan ugovor o energetici prošli mesec? sa amerikancima. Čiji ambasador i sekretari promovišu kopšanje litijuma???? Amerikanci.
    E sada dragi moji komentatori i čitatelji otvorite oči mi nismo ruska gubernija neko američka kolonija. SNS i SPS američki igrači.
    Da smo ruska gubernija ne bi bilo litijuma a znate zašto? Zatpo što su rusi oterali francuze i amerikance iz burkine faso. I sada sami oni kopaju rude a ne strane kompanije za nisku rudnu rentu. I od toga ima više para za ljude i državu a ne neki mali sitan krug političara.
    Ali mi ne volimo zlog putina on je loš on se petlja u izbore svugda u svetu ima obojene revolucije......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna