Autor: 021.rs

Info
17.10.2024.
16:44 > 16:51
Na auto-putu Beograd - Novi Sad kod Batajnice, došlo je do sudara u kojem su učestvovali kamion i kombi.
  • Savahudin

    17.10.2024 19:29
    Ludilo
    Kakvo je ludilo kod nas na putu. Ne znas ko je vise bezobrazan, bahat ili ne zna da vozi. Kamiondžije prica za sebe. Prosle godine bas na ovom delu puta vozim ujutru oko sedam sati, lepo jutro za vožnju, jako malo vozila na putu. Brzom trakom auto puta vozim oko 120 i stižem dva šlepera koja idu desnom trakom. Kada stižem do zadnjih točkova od prikolice kamiona on kreće u preticanje kamiona ispred sebe. Kocio sam rukama i nogama da ne podletim pod prikolicu. Kamiondžija se ne vraća u desnu traku nego nastavlja preticanje. Čudo nas sačuvalo. Auto je imalo registarske oznake Čačka. Za ovakva preticanja policija treba da oduzme vozačku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna