Autor: Beta

Info
18.10.2024.
13:39
Veliki broj pekara i poslastičara u Srbiji ne izdaje fiskalne račune, saopštila je danas Poreska uprava.
  • Dr.Mr.Prof.Sc.

    18.10.2024 16:42
    Hranite parazite u državnim
    službama a nakon hranjenja paraziti će Vam se zahvaliti na hranjenju tako što će Vam opet povećati cene struje,vode,grejanja,gasa,goriva,hrane,vazduha,poreza na zemlju,porez na vazduh,porez na život.

    Samo hranite parazite i čekajte promene na bolje .

    Porez se plaća nekome da bi neko radio nešto za taj porez . Porez se ne plaća ikome da bi taj neko krao novac od uplaćenog poreza i upošljavao tetku,strinu,ujnu,teču,oca,majku,sestru,brata i komšinicu njih 10 ro u kancelariji za platu jednog profesora ili stomatologa .

    Da ih pitaš šta imaju od diplome isterali bi Vas iz kancelarija .

    Da ih pitaš na osnovu kojih kriterijuma su našli posao finansijskog ili tržišnog inspektora prijavili bi Vas da ih zlostavljate.

    Da ih pitaš šta su uradili do sada u prethodnih 6 ili 12 meseci rada gađali bi Vas telefonom.

  • Savetnik amater

    18.10.2024 16:28
    Poreska Upravo
    Poreska prijave za utaju za sve pekare i poslastičare! I da vidiš kako će da se napuni rupica u budžetu. Ima da naplatite minimalno 100.000 dinara ukupno.

    Al nemojte nikako da naučite šta su to transferne cene i da, ned'o Bog, naplatite od neke velike firme. Pu pu!
  • Kuku lele

    18.10.2024 16:11
    A da malo pocnete da proveravate sta rade zaposleni po drzavnim firmama? Mislim da bi se zaprepastili koliko tu ima onih koji ne znaju ni sta je fiskalna kasa a kamoli da znaju za sta uopste primaju platu a nista ne rade a plate se redovno isplacuju za nerad. Javni sektor je mnogo ozbiljniji problem nego neki privatnik sto ce da ucari neki fiskalni racun od 500dinara
  • LAZAR

    18.10.2024 15:19
    vecina tih ljudi to radi zato sto je poslovanje preskupo i ako bi placali sve obaveze takse i razne parafiskalne namete mogli bi samo kljuc u bravu.ima naravno i pohlepnih ali su to uglavnom veliki igraci.
  • Sanja

    18.10.2024 15:00
    Racuni
    Ni frizerski saloni ne izdaju racune ni pekare pre neki dan u pekari sam trazila racun a prodavacica pita sta ce vam racun za 2 hleba
  • Инспектор Вишекруна

    18.10.2024 14:44
    Хм?
    А др Синиша Мали је уредно пријавио 24 стана у Бугарској?
  • PU

    18.10.2024 14:42
    vi ste krivi
    I kozmetičari i frizeri i još puno, puno njih, koje puštate da tako rade, zbog "mira u kući".
  • Igi

    18.10.2024 14:35
    Igi
    Pa to su vaši verni glasači,sta je sada problem? Pekara i Poslasticara,nikad vise kao zadnjih godina! Neracunam,Advokate,Taksiste,Pijacare i sl. Ako krenete da ih kažnjavate i zatvarate,izgubicete podrsku i glasace od istih! Tako su i Demokrate,sa Bozidarom Djelićem,zatvarali i drakonske kazne naplaćivali,i mnoge oterali u siromaštvo i smrt,od sekiracije i dugova! Zato su izgubili vlast,ali oni se opet snašli i bahate,narod u jos većem problemu no ikada! Ako krenete da zatvarate kao Demokrate,dugo jos nećete jer odlicno internet pamti,izjave AV i Tome Nikolica,niko nema prava da nekom uskrati pravo na rad i zaradu,zbog fiskalnog računa,koji je cesto beznačajan nad novčanim kaznama,koje Žuti lopovi otimaju!
  • lala

    18.10.2024 13:53
    Veliki broj tzv poreznika a u stvari sns poslusnika na crno i preko veze zaposlenih u poreskoj , vara privatne preduzetnike , na razne nacine sluzeci se prevarama .raspitajte se zasto ljudima zatvaraju lokale iako na to nemaju pravo naravno ni jedna radnja gde je vlasnik clan sekte nije zatvorena
  • Dušan

    18.10.2024 13:48
    Da oni su problem a advokati i taksisti oni su divni....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna