Autor: RTS

Info
19.10.2024.
13:08 > 13:58
Viši sud u Subotici saopštio je da je 14-godišnjem maloletniku koji je povredio drugaricu iz razreda u OŠ "Sečenji Ištvan", određen pritvor u trajanju do 30 dana.
  • II

    19.10.2024 15:45
    Da li su skole sigurna mesta?
    Zasto nema vise reakcija na ovakvu vest?! Sta je preduzeto od strane nadleznih ili su problem oni koji izrazavaju svoj strah?! Nastavnicima su svi vezali ruke. Samo se preti kompromitovanjem inspekcijama!! Treba omoguciti nastavnicima podrsku, ali ne od strane kobajagi zabrinutih pojedinaca kolega, vec vrlo ozbiljnu instituciju kojoj bi se mogli obratiti za pomoc, bez straha da ce biti narusen rejting skole. Takodje bi trebalo pokrenuti pitanje kompromitovanja predavaca od strane agresivnih roditelja!Kako da nastavnik resi problem kada zna da ce ga upravo onaj sto zna da je kriv i odgovoran napasti i kompromitovati? Najcesce zbog poznanstava ili nekih drugih beneficija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna