Autor: Tanjug

Info
19.10.2024.
22:32
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće u nedelju telefonom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom, potvrđeno je u Vučićevom kabinetu.
  • Particulare matter

    19.10.2024 23:04
    Ruski narod kao i svi ostali narodi koji žive u diktaturama sa čežnjom gledaju ka zapadu. Zapad mora trajno izopštiti Rusiju iz sveta. Rusija nema nikakvu privredu pa će izvesno kao i SSSR pre 35 godina bankrotirati čim rat prestane. Pokušaj sa BRICS je potez očajnika bez sadržaja i potencijal. Ljudi bez sloboda i ljudskih prava, bez uređeno pravnog sistema i vladavine prava nemaju ni kapacitet ni motivaciju za stvaralaštvo. Kao u bivšem SSSR. Beda, siromaštvo i nemaština.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna