Autor: Beta, Nova

Info
21.10.2024.
08:47
Osnivač Regulatornog instituta za obnovljivu energiju i životnu sredinu (RERI), pravnik Jovan Rajić, izjavio je da su protesti protiv iskopavanja litijuma jedan vid borbe od kojih ne treba odustajati.
  • Nemanja

    21.10.2024 11:14
    @wolf30

    Kad vidim rendom internet eksperte sa vukom u potpisu kako nekog kritikuju odmah znam koliko je sati xD
  • Milovan

    21.10.2024 10:38
    Ništa novo Kad je kralj Milan hteo da napravi prugu BG-Niš digla se velika buka,ali on je napravio i voz krenuo.Tadašnji resorni ministar ne ulazi u voz ni mrtav,plašio se.Istorija se ponavlja u drugom obliku i sa drugom temom
  • wolf30

    21.10.2024 10:19
    Kad vidim sponzore, donatore, saradnike RERI, iz iskustva, moram da savetujem tim ljudima a se okanu tog posla jer posle kad obrišu njima pod niko ih više neće hteti zbog "referenci". A englezi tu rade ono što najbolje znaju ,a to je "zavadi pa vladaj". 35 godina takvih rabota je sada dovoljno vidljivo i za to su sami zaslužni, i hvala modernim tehnologijama na tome. Sve se vidi, sve se zna sve više , tako da upeglani likovi, kvazi profesionalci, površna objašnjenja stvarno više ne mogu nikoga da zastraše i uvere u nešto suprotno od onoga u što i sami "korisnici podataka" veruju.
  • Ni slučajno

    21.10.2024 09:10
    Podržimo raskopavanje cele srbije, brže će nestati, a nas ništa ne košta jer u Vojvodini nema rudnika. Vazduh, vodu i zemlju su nam već svakako zagadili/rasprodali.

    Od mene podrška srbijanskim rudnicima, neka ih bude što više i to čim pre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna