Autor: N1

Info
21.10.2024.
08:58
Postojeća zakonska regulativa, kao i postupanje isključivo po postojećim pravilnicima ne mogu da budu dovoljni da se redukuje nasilje u školama.
  • Izvidjac Futog

    21.10.2024 11:29
    Ovlascenja
    Ovlascenja ovlascenja moc represije i novac to je poenta zahteva nastavnika.Kao ako to bude vise problema nece biti u skolama.A obaveze to niko ne spominje dodatni napor neki u vidu besplatne sekcije .Kada je bio predlog da nastavnici pre pocetka nastave obidju zgradu skole i dvoriste radi bezbednosti ucenika svi su uglas bili protiv toga kao nismo obuceni.ok razlog.obucicete se .Ali bilo je i toga da to treba dodatno da se plati.E to nije ok.
  • Insajder

    21.10.2024 11:23
    @Aca
    Koliko god da vam ta kazna deluje ispravnom, zapitajte se da li biste voleli da u razred vašeg deteta dođe ponavljač koju ponavlja razred zbog jedinice iz vladanja?
    Em godinu dana stariji od svih u razredu, em sa problematičnim ponašanjem.
  • Vojvodjanin

    21.10.2024 11:11
    Učiteljima i nastavnicima uvesti kontrole na času 2x mesečno da se vidi kako, čemu i da li uče decu. TO će poboljšati školstvo pre svega!
  • Aca

    21.10.2024 10:44
    Kazna
    Ne razumem zasto ne uvedu kao Italiji ko na kraju godine dobije jedinicu iz vladanja automatski ponavlja razred. Mislim da bi onda ta nasilna deca dobro razmislila o svom ponasanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna