Autor: Beta

Info
21.10.2024.
14:34
Direktor Osnovne škole "Miroslav Antić" u Nišu prijavio je policiji da ga je danas oko 13 časova jedan roditelj napao, potvrdili su u Policijskoj upravi u Nišu.
  • BGD 011

    21.10.2024 21:09
    A dezurni policajac?
    "Otac učenika napao je direktora kako bi ga naterao da ukloni kapiju jer zbog nje ne može da parkira automobil ispred svoje kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini škole." Pa zemljo Srbijo, da li je ovo normalno da covek zeli da parkira vizilo u dvoristu skole?! A onda se zgrazavamo nad maltretiranjima profesora, i jos goreg, ubistava i povreda u skolama!
  • samo pitam

    21.10.2024 18:43
    Sad su krenuli i direktore da biju?
    Nacelnici skolskih uprava, spremite se.
  • 9

    21.10.2024 15:16
    Da je sreće za ogradu
    i ispred škole Branko Radičević u NS. Tu su žardinjere sa cvećem sklonjene da bi se bahati roditelji parkirali , ako može i u školsko dvorište. Policajac stoji ,a mamičke decu prete kao da idu u vojsku i pri tome zatvore Futošku ( jednu od dve trake ispred semafora) svojim automobilima u samom špicu kada stižu svi mogući autobusi i mnoštvo automobila, a uniformisani ne reaguje . Na parkingu koji je tako napravljen mesto imaju obližnji kafedžije ili bankovni službenici koji se naparkiraju već oko 07.00 pa deca i roditelji koji dođu peške moraju da se provlače između naparkiranih automobila , a naplate naravno nema . Situacija je veoma proverljiva jer se ponavlja svaki radni dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna