Autor: RTS

Info
22.10.2024.
07:02
U ribnjaku u Glogonju, kod Pančeva, ribokradice su iz samo jednog jezera odnele oko pet tona ribe.
  • Komsa

    22.10.2024 09:42
    Katastrofa
    Ovakvo je stanje na svim vodama u Srbiji, ali naprednu bratiju to ne zanima, bitno da su svoje klimace glavom u fotelje uvalili ...
  • DM

    22.10.2024 09:23
    Da hoće da ih uhvate , lako bi. Al verovatno niko nema volje da se bakće ovakvim problemima ili im se ne isplati da hvataju nekog od koga primaju mito. Pročešljajte hotele,čarde i restorane u okolini , ko ima šarana na lageru a nema fakturu kao dokaz kupovine lako može da vas uputi na onog ko mu je prodao kad inspekcija pripreti milionskim kaznama i zatvaranjem. Al iz iskustva znam da ih zabole patka, prijavio sam restoran pre par godina koji je besramno reklamirao da na meniju ima ugroženu vrstu za koju je bila proglašena potpuna zabrana lova. Tad su tek počinjali ribnjaci da se bave uzgojem te ribe i znam da nisu iz ribnjaka kupovali sitnu ribu apsolutno ispod svih dozvoljenih mera već na crno. Epilog , ništa se nije desilo.
  • Jakobsfield

    22.10.2024 08:51
    Security
    Samo pravi profesionalci mogu efikasno raditi taj posao. Jeste da to košta, ali košta i ono što se ukrade. Na policiju se teško može osloniti, jer su poslovično pretrpani poslom, a pitanje je koliko su i osposobljeni i zainteresovani.
  • Pera

    22.10.2024 07:48
    Postavi kamere
    Bezicna kamera koja snima ima beteriju od 72 sata, tada se mora menjati. Preko svog telefona mozete videti sta se desava na kameri. 200 eura je.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna