Info
22.10.2024.
11:48
Uskoro će tri godine kako su Rusija i Ukrajina zaratile.
  • Сима страхота

    22.10.2024 22:26
    Намештаљка
    Мислим да је рат у Украјини намештен, сматрам да је Запад у више наврата ишао на руку Русима да би га наставили. Ево пар доказа:
    Украјинци кренули да дроновима нападну руску Црноморску флоту, али им је отказао Старлинк. Муск је после признао да га је искључио.
    Планови за украјинску офанзиву 2023 су били јавно доступни са све мапама и обавештајним проценама.
    Упад елитних снага украјинске војске у Курск је помогао Русима да заузму велик број насеља у Донбасу.
    Трамп и ако победи неће много променити ствари, јер мора да слуша шта му се говори и да постави на положаје оне које му наметну (Болтон, Помпео). Али не брините, неће он победити, Харис ће по молдавском сценарију победити у последњем тренутку са 0,0001%.
    Гас ће још неко време ићи из Русије, зависи колико је ЕУ спремна да трпи хладноћу и сиромаштво. Дејвид Петреус је рекао да Европа треба да буде спремна да надмаши Русију у трпљењу. Мислим да ће то доста тешко ићи, али Амери све знају најбоље...
  • Eon

    22.10.2024 22:04
    Mogući kraj rata
    Produživaće rat sve dok neko ne napravi pogrešan potez, a posle toga će rat da prestane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna