Autor: Beta

Info
23.10.2024.
20:18
Kolektiv Osnovne škole "Miroslav Antić" u Nišu osudio je danas napad jednog roditelja deteta koje pohađa predškolsku nastavu na direktora te škole, koji se dogodio pre dva dana.
  • /

    23.10.2024 22:44
    /
    os nikola tesla je preko svog parka kakvog druge skole nemaju napravila parking.

    jednoga dana ce im pasti na pamet da roditelji sa kolima ulaze iz futoskog puta a izlaze u suboticku ulicu
  • Biba

    23.10.2024 22:40
    ...
    Sigurno mu je u prva tri pitanja bilo - jel znas ti ko sam ja?
  • Plaćač poreza

    23.10.2024 22:24
    Škole u Srbiji ne služe za obrazovanje dece već škola služi da se hohštapler i bitanga koja ne zna tablicu množenja parkira džipom na sred školskog dvorišta. Detetu će kupiti fakultet i ako nije završio ni srednju školu a posao na koji neće morati da dolazi a dobije platu će dobiti preko SNS stranke i biće protiv EU i čitavog civilizovanog sveta a obožavaće Kirgistan, Tatarstan, Iran i Severnu Koreju.
  • Mili

    23.10.2024 22:12
    Zatvor to resava
    Zatvor godinu dana, kazna godisnja plata, oduzimanje vozacke jer nema kapacitet da razume znake zabrane parkiranja.
  • Eon i

    23.10.2024 22:06
    Srpska kultura danas
    Sada policija treba da privede iznerviranog siledžiju i da porazgovara s njim, naravno ako nije zaštićen, a takvih ima na gomile u tigru.
  • Samo pitam

    23.10.2024 21:59
    Da li neko misli da će ONI sami od sebe u nekom trenutku reći dosta smo krali, dosta smo se bahatili, dosta smo silovali ovaj zastrašeni i pogubljeni narod - ili će biti sve gore i gore, ili će oni biti sve osioniji i sve osioniji, sve bahatiji, sve gori?
  • BjelogrdićBezMorala

    23.10.2024 21:57
    Hajde da probamo da naslutimo šta je taj brat/kum/član rekao i šta bi bi jedini-neupitni-prepametni vođa komentarisao:
    - "Da li ti znaš ko sam ja?"
    - "Pa šta?"
    - "Nije nikoga ubio"

    Nastavi niz!
  • Izvidjac Futog

    23.10.2024 21:40
    Ako
    Ako je propisano da samo vozila zaposlenih mogu biti u krugu skole sto je po meni pametno iz bezbednosnih razloga onda je covek koji je to prekrsio vec trebao da bude u problemu.Ali ocigledno nije pa je nastavio da cini druge nedozvoljene radnje.Treba ga sankcionisati.Bez obzira u kom je objektu jeto uradio A pogotovo sto je to uradio u skoli gde su deca pa ima vecu tezinu .Ne treba sada zbog ovog slucaja ciniti ishitrene mere i naduvavati sam los dogadjaj .Vec se treba samo pridrzavati postojecih.Zato u skoli treba da postoji lice koje ce kontrolisati da li se propisane mere postuju ili ne.
  • BGD 011

    23.10.2024 20:51
    A sta radi skolski policajac
    "Otac učenika napao je direktora kako bi ga naterao da ukloni kapiju jer zbog nje ne može da parkira automobil ispred svoje kuće koja se nalazi u neposrednoj blizini škole." Pa zemljo Srbijo, da li je ovo normalno da covek zeli da parkira vozilo u dvoristu skole?! A onda se zgrazavamo nad maltretiranjima profesora, i jos gore, ubistava i povreda u skolama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna