Autor: Beta

Info
27.10.2024.
18:27
Portal "Pištaljka" objavio je da je Ustavni sud posle četiri godine odlučio da, bez rasprave, odbaci žalbu lekara i uzbunjivača, bivšeg direktora beogradske Hitne pomoći Borka Josifovskog.
  • Pravednik

    27.10.2024 22:42
    Strašno
    Mnogi neće ni pročitati vest, jer se ne događa njima konkretno. Ali događa se nama upravo. Čovek je stavio ceo svoj život za pravdu, karijeru, društveni status, mir, zdravlje, sigurnost sebe i porodice...ma sve za pravdu! I? Od naše države, društva, medija (čast izuzecima) okretanje glave. Postao je nevidljiv, budala. Strašno je šta smo postali i koliko smo oguglali na nepravdu i neempatiju.
  • Surovo

    27.10.2024 19:03
    Beskrajno surova vest. Ne znam ni šta bih trebao da napišem... Šta reći na ovo?
    Početak teksta me je ostavio zatečenog, bez reči. Samo pare, korist, grabljenje...
    Surovi. Zato je vlast takva kakva jeste. Narod je zloban, i odatle takav sistem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna