Info
25.11.2024.
17:42 > 17:45
Završena je jesenja setva, dok su predzimsko oranje i priprema zemljišta sasvim pri kraju. Reklo bi se da paori ulaze u hladniji period sa manje posla.
  • Diskać

    26.11.2024 19:17
    Istina
    Pa dobro bre moji seljaci, lepo čuvajte suncokret u vašim skladištima pa ga kasnije prodavajte....zato je sad 500 evra cena a vi sto što ste dali na akont ni blizu nećete dobiti...
  • misko

    26.11.2024 09:49
    eh da imamo pametnu vladu.
    Ako izostane pomoc uljara poloprivrednicima, drzava bi trebala dozvoliti izvoz suncokreta na strana trzista. Jedan deo drzava da otkupi kao robne rezerve a ostalo u slobodan izvoz. Pa ce valjda i uljare da shvate da bez robnog proizvodjaca /paora/ oni su NULA.
  • Garry

    26.11.2024 08:39
    Laku noć deco
    Kako lepo napisana bajka.Uljare ovo,uljare ono.Koje uljare???U Srbiji postoji JEDNA uljara koja ima monopol na otkup sirovine tako da može da diktira cenu kako joj odgovara.A da ne pričamo o uplitanju države (zarad tajkunskih intresa) u izvoz (iliti zabranu istog) suncokretovog ulja.
  • Anonimus

    25.11.2024 21:11
    Odlično sagledan značaj korektnih poslovnih odnosa između uljara i paora...
  • Nikola

    25.11.2024 19:24
    A šta kad?
    Jako lepo napisan tekst, prožet, sa ljudskim pogledom na biznis.
    Samo jedno pitanje: A šta je sa godinama u kojima su cene ulja drastično padale i tada niko nije pominjao da su uljare u gubitku?
    Slažem se sa ovakvim principom koji autor spominje u tekstu i ima smisla, ali to mora da bude dvosmerna ulica.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna