Info
01.10.2014.
21:46
Predsednik NUNS Vukašin Obradović rekao je da se tabloidizacija ne tiče samo medija, već da urušava i temelje države kao što su policija, sudstvo i tužilaštvo.
  • 02.10.2014 09:57
    Ne postoje nikakvi tabloidi, to nisu novine u pravom smislu reči. Tabloide uređuje i izdaje vrh SNS, najčešće u svrhu medijske satanizacije političkih protivnika, kao uvoda u njihova hapšenja i druge vidove progona.
  • misa avokado

    02.10.2014 04:16
    Najbolji i najfriškiji primer tabloidnog i pristrasnog novinarstva je izveštavanje pojedinih (najčitanijih) medija o štrajku advokata - dok Danas i 021 to prate objektivno i iznoseći stanovišta obe strane, novine B. i K. su potpuno pristrasne i na strani Ministarstva pravde. Tekstovi su napisani kao da ih je pomoćnica ministra sama diktirala.
    Što se tiče izveštavanja za vreme hapšenja i saslušanja, "crvena novčanica svaki problem reši", pa se dođe i do izvora bliskog istrazi koji glatko prepričava sve šta su okrivljeni i svedoci rekli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna