Info
28.10.2014.
16:53
Papa Franja, govoreći tokom Papinske akademije nauke, kazao je da je teorija evolucije i "Velikog praska" istinita, i da Bog nije mađioničar sa magičnim štapićem.
  • Iluminat

    28.10.2014 23:03
    Andjeli demoni
    Jel ovaj papa Franja iluminat ili Den Braun pise nove "Andjele Demone"? Prvo ono sa LGBT pravima u Vatikanu pa sad Veliki prasak, sta je sledece Darvin?
  • Sloven

    28.10.2014 22:11
    Istorija...
    nam je unistavana vekovima unazad. Zasto ne ucimo decu,opsirnije,ko su bili sloveni,njihovi bogovi i td. Ne,mi cemo da ucimo rimljane,engleze,francuze,nemce...
    Lepo je to jedan pisac rekao,prvo unistis skolstvo,kulturu,obrazovanje i onda mozes da manipulises narodom!
  • Vlada

    28.10.2014 21:18
    Ko zna?
    Evo ja sam siguran da smo mi u stvari dosli sa neke druge planete. Nasli planetu koja nam odgovara,pocistili dinosauruse,nastanili i to je to...Pitanje je samo ko smo mi i odakle smo dosli?
  • 28.10.2014 18:30
    Sveto Jevanđelje po Jovanu 1. poglavlje

    1 U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč. 2 Ona beše u početku u Boga. 3 Sve je kroz Nju postalo, i bez Nje ništa nije postalo što je postalo. 4 U Njoj beše život, i život beše videlo ljudima. 5 I Videlo se svetli u tami, i tama Ga ne obuze.

    6 Posla Bog čoveka po imenu Jovana. 7 Ovaj dođe za svedočanstvo da svedoči za Videlo da svi veruju kroza nj. 8 On ne beše Videlo, nego da svedoči za Videlo.

    9 Beše Videlo istinito koje obasjava svakog čoveka koji dolazi na svet. 10 Na svetu beše, i svet kroza Nj posta, i svet Ga ne pozna. 11 K svojima dođe, i svoji Ga ne primiše. 12 A koji Ga primiše dade im vlast da budu sinovi Božiji, koji veruju u ime Njegovo, 13 Koji se ne rodiše od krvi, ni od volje telesne, ni od volje muževlje, nego od Boga.

    14 I reč postade telo i useli se u nas puno blagodati i istine; i videsmo slavu Njegovu, slavu, kao Jedinorodnoga od Oca.
  • Big Bang

    28.10.2014 18:02
    Gluposti
    Evolucionisti kažu a daaaaaaaa ti veruješ da je neki tamo Bog stvorio Adama i Evu aj ne lupetaj majke ti, prestani da veruješ u bajke. A po evolucionistima stvarno može da se desi da se žaba pretvori u princa.Samo što je potrebno nekoliko milijardi godina.Nešto je puklo u svemiru pa nastala bakterija, pa od nje neki tamo organizam pa onda neka riba, pa žaba, pa bla bla bla dođeš do čoveka. Ovaj papa je iz reda isusovaca, tj reda koji je osnovao Ignjacije Lajola i koji je stvorio inkviziciju, ovaj isti papa je sad hteo da 'progura' prava ovih muškaraca što vole iste i žena što vole njihvu 'vrstu' sad taj isti tvrdi nešto što je u suprotnosti sa njegovim životnim uverenjem.A da ne spominjem kako NIKAD nije pomenuo broj nacista koji dolazi iz Argentine.Otvori ti prijatelju Vatikansku biblioteku i prestanite da lažete više. Hehehe rimokatolici moji. Osudite Alojzija Stepinca i vratite se izvornoj veri Pravoslavlju! Lupajte minuse ateisti i ostali koji ne razumete šta je pisac hteo da kaže. Svako dobro svima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna