Info
15.12.2014.
10:14
Albanski premijer Edi Rama poručio da će Albanija "bezrezervno" podržati Srbiju tokom predsedavanja OEBS-u 2015. godini i naglasio da Srbija više nije neprijatelj Albanije.
  • Liman3

    15.12.2014 17:55
    Da izvinete na izrazu ali...
    ...ovaj Rama margarin nas sve u Evropi i u Srbiji zajebava!
  • 15.12.2014 13:26
    Rama lama ding ding dong.
  • LOL

    15.12.2014 12:05
    WTF
    "Grazdanin Pokorni - donekle u pravu, ali...
    Postoji ona: Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj. Tako nekako."
    Kaze se neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj ;).Sto se tice izjave ona se moze nazvati glupom i folirantskom jer mi nikad njih nismo napadali tj. ponasali se neprijateljski dok za njih to vazi na kvadrat, transparentno napadaju i izazivaju a posle ko u crtacu napuce usta dignu glavu i zvizducu.
  • SSSS-CCCC

    15.12.2014 12:02
    Srbija
    Nismo mi imali problem sa Albanijom nego sa Šiptarima.E sad ima tu mnogo varijanti ali sve koje su dosad sprovođene vodile su nas ka dnu .Nisam nešto za prijateljstvo sa njima ali za mir svakako a može to.
    Palata ALBANIJA nalazi se u BG. Znači da .....
  • Popović

    15.12.2014 11:37
    Rama, vrati nam prezime!
    U ovoj izjavi punoj šupljih fraza pogodila mi je ta priča o pravima Albanaca u Srbiji i odlučio sam da kažem koju o Srbima u Albaniji.
    Do proglašenja države Albanije, moji preci iz roda Popovića živeli su u okolini Skadra, a turska vlast im je priznavala ime, pravoslavnu veru i jezik.
    Kad je 1913. nastala Albanija, ukinuto je prezime - pretvoreno u Popaj, zabranjen jezik, a vera je zabranjena kasnije, za vreme Envera Hodže. Nijedan Albanac kojeg poznajem ne priznaje da u Albaniji postoje nacionalne manjine. Ipak, svi se zdušno zalažu za prava albanske manjine u drugim državama.
    Ako je Rama baš toliki demokrata, prijatelj Srbije i slično, neka da srpskoj i crnogorskoj manjini u Albaniji makar deo prava koja imaju Albanci u Srbiji - samo pravo na prezime, upotrebu jezika i ispovedanje vere. Moji preživeli rođaci će biti vrlo srećni.
  • TnT

    15.12.2014 11:30
    Rama: Srbija nije neprijatelj Albanije?
    Problem je sto ste vi neprijatelj Srbije.Jos veci problem su nasi politikanti, profiteri koji su otvoreno stali na vasu stranu.
    Svaka teritorija najbolje se čuva snagom oružja .
    Takozvana nezavisna država Kosovo raspolaže sa odlično obučenom i opremljenom aktivnom vojskom od 47.250 pripadnika! Za 48 sati može da formira vojsku od 120.000 pripadnika! 12 godina Albanci rade na tom projektu uz vasu i pomoc vasih saveznika.Kako sada stoje stvari, Kosovo će biti jedina, do sada još uvek nedefinisana i pravno neutemeljena država, koja će uskoro ući u NATO! SAD, Nemačka, Velika Britanija, Francuska, Italija i Turska su svojom politikom na Kosovu i Metohiji stvorile moćnu armiju kojoj na Balkanu nema premca! Već sada su stvoreni svi preduslovi za stvaranje Velike Albanije! Sigurno da im je za taj preduslov bilo potrebno i razbijanje Vojske Srbije.
    Koliki je vas deo u svemu tome uz pomoc bivseg i sadasnjeg vrha "drzave" Srbije?
  • Grazdanin Pokorni

    15.12.2014 11:05
    donekle u pravu, ali...
    Postoji ona: Prijatelj mog neprijatelja je moj neprijatelj. Tako nekako.

    Rama je veoma kontroverzna licnost i misljenja sam da je njegovo bavljenje "visokom" politikom sve samo ne uobicajeno.

    Treba pronjuskati po njegovoj biografiji jer nit je djavo skroz crn nit je andjeo bas beo. Uvek je negde sredina.

    Njegove izjave uzimajte sa velikom rezervom jer njegov uticaj na gradjane Kosmeta (Albance) je minoran samim tim sto je rimokatolik pa time trn u oku islamskoj zajednici.

    Treba samo da se predje preko njegovih izjava. Bez komentara i reakcija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna