Info
15.12.2014.
13:05
Učenici koji će srednju školu upisati naredne godine mogli bi da budu prva generacija srednjoškolaca koji će polagati veliku maturu na kraju školovanja, izjavila je pomoćnica ministra prosvete Zorana Lužanin.
  • cici

    17.06.2015 09:46
    velika matura
    Predhodni komentar nije na mestu, pa i pre 30 40 g. znalo se da ne mora sveki ucenik da bude GMNAZIJALAC, vec samo onaj koji je spreman da uci i da podneseSTRES kako to , predhodni komentar kaze. Nije to nikakav stres, ispit da pokaze ucenik sta je ostalo u memoriji u toku cetvorogodisnjeg rada. I kada sam ja upisivala/ o VUKOVCI su bili na velikom ispitu, jer i tada je bilo maminih i tatinih sinova, koji su dobijali petice , ne na znanje, vec na neki drugi nacin. Najbolji ucenik moje gimnazije, ode na fakultet i ubzo se vrati kuci, kao ne studira mu se a mi prosecni, ciji roditelji nisu ni poznavali predmetne p[rofesore, pozavrsavasmo fakultete bez neke narocite muke oko nauke koja nam je bila u okviru studija.Uvek je bilo i uvek ce biti, linija manjeg otpora, ali sada je porilicno uzela maha.Hiljadu puta vec receno, posmatrajte ljude koji se hvale da su zavrsili neki fakultet a kada ih nesto pitas u veyi materije s fakulteta, odgovor je , ja sam to sve yaboravio. la a nije tacno koliko god da je nako RETARD neke matrije ce se ipak secati, znaci KUPLJENA, vidjeno.
  • Mama osmaka

    15.12.2014 14:26
    Od akcenta na "mogli bi da budu" prva generacija..., diže mi se želudac. Dok se oni ne dogovore, mi da bacamo pasulj da li da planiramo upis u gimnaziju ili u neku srednju školu. A saznaćemo, kao i sve u ovoj tvorevini Banani, u pet do dvanaest, ako uopšte i saznamo pre upisa. A i istraživanja ne verujem da su vam tačna - matura je za decu stres - sumnjam da su se izjasnili da bi još jednom da prolaze kroz sve to, naročito gimnazijalci koji bi imali maturu verovatno iz gomile predmeta. I šta je sa probnim testom za osmake koji je trebao da bude u decembru, ali niko to ne spominje? Prestanite da se igrate našim strpljenjem, na kraju ćemo zaista svi izaći na ulice.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna