Info
18.12.2014.
12:46 > 12:50
Roditeljski portal "Bebac" osudio je danas ponašanje poslanika Skupštine Srbije, koji na sednici 15. decembra nisu glasali za stavljanje na dnevni red takozvanog Zojinog zakona, koji bi omogućio lečenje deci oboleloj od retkih bolesti.
  • tata

    18.12.2014 12:29
    @(ne)gospoda poslanici
    od sveg srca vam želim da vam se nikada ne dogodi nešto slično zbog čega vam je dostavljen predlog koji ste ignorisali ali vam napominjem jednu staru izreku "kako seješ tako žanješ". doćiće maca na vratanca nekome od vas a onda će ili sve po hitnom postupku ili ćete jednostavno od vaših enormnih prihoda sebi u staru moći da idete sa decom u inostranstvo.
    STIDITE SE BARABE JEDNE NEOPEVANE!
  • mmk

    18.12.2014 12:23
    Na dnevnom redu nije se našao ni predlog o produženom bolovanju roditelja čija deca se leče duži vremenski period. Na primer, lečenje od leukemije traje dve godine, u najboljim okolnostima, a roditelj ima pravo na bolovanje od 4 meseca. Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka trudi se da taj predlog dođe do Skupštine, ali on svaki put bude ignorisan, a poslednji put takođe pre neki dan, 15. decembra.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna