Info
18.12.2014.
13:31 > 13:31
Ubici Marije Cimbal (23) Vasiliju Vrekiću Apelacioni sud je potvrdio presudu od 40 godina zatvora.
  • 18.12.2014 19:51
    apelaciona mafija
    "Doktor je ukazao na to da su povrede bile toliko intenzivne da je nesrećna Vladislava sigurno trpela veliki bol, i to do smrti.Povrede kod Vladislave nađene su kako na prednjim, tako i na zadnjim i bočnim delovima tela. Kada su povrede nanošene pesnicama, nogama, stopalama i tupim predmetom, ne može se tačno odrediti u kojem su položaju u tim trenucima bili napadač i žrtva. Može se pretpostaviti da je ona padala od siline udaraca, ali da li je okrivljeni podizao pa ponovo udarao, to se ne može sa sigurnošću utvrditi – odgovorio je sudski veštak na jedno od pitanja tužioca.
    Jedna od najtežih povreda na telu Vladislave Červenko svakako je rascep jetre do koga je došlo usled jednog ili više izuzetno snažnih udaraca u telo.
    Dr Vuković je u svom nalazu ocenio da je devojka tokom nanošenja svih povreda trpela intenzivan bol koji se na skali od nula do 10 može navesti kao bolovi između 8. i 9. stepena, što se smatra bolovima izuzetnog inteziteta. Tokom obdukcije kod Vladislave su konstatovani prelomi petnaest rebara, grudne kosti, kuka kao i brojna nagnječenja, podlivi, razderotine i oguljenja.
  • 18.12.2014 14:39
    Da je bio narkoman i siledžija, sa vezom u sudu, dobio bi 35, kao Musić.

    Ovako, *ebi ga!

    Mada bih ja obojici dao po 80, ali ne da apelacioni sud...

    Da ga *ebem ko ga napravi takvog!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna