Info
19.12.2014.
07:02 > 07:30
Đ.N. (20) teško je povređen u četvrtak oko 19 sati na Rotkvariji kada ga je nožem napao nepoznati muškarac.
  • BROJAČ

    20.12.2014 19:56
    @ Nemanja
    U koliko komšijskih linčeva nezgodnih skotova si učestvovao?
    Kome si uterao u glavu da se nasilje ne isplati?
    Da li si ga prebio manje ili više nego što je zaslužio?Kako si to utvrdio?Da li ti je taj rekao da neće nikad više ili da te je dobro zapamtio i da ćete se bar jednom sresti? Da li imaš plan kako ćeš da se ponašaš ako ga opet sretneš i to : a)ako je sam, b) ako je u društvu koje je jače od tvoje komšijske ekipe?
    Da li si lako menjao ponašanje kad te je neko stariji kao malog tukao?
    Imam još mnogo pitanja koje najsavršenija komšijska organizacija ne može da reši. To samoorganizovanje može da pomogne u relativno malom broju slučajeva, a da ti ne navuče etiketu da ste ti i tvoje komšije postali kabadahije ili kriminalci.I posle nekoliko akcija samostalnog deljenja pravde vama spasa nema. Cena sačuvane kičme lako postaje preplaćena, ili ti voliš da časno sačekaš svoj 15, 18, 21,25-ti ili 30-ti rođendan bez mrlje i popuštanja. Koliko njih bi u međuvremenu spašavalo svoj obraz i kičmu jer si baš ti pokušao da ih naučiš pameti, ali su sticajem okolnosti taj pogrom preživeli?
    Budi iskren prema sebi i onima koje bi uvukao u ta sranja jer ste se složili da nekog krelca treba naučiti pameti, pa odgovori-bolje sebi, sa mnom ne moraš da raspravljaš.
    Ovo je namenjeno svim"braniocima discipline kičme"...
  • Nemanja

    20.12.2014 18:24
    Kol'ko ja vidim, čovek živ i zdrav, a barem dva govnara su zažalila što su nešto probala (ako ne laže) a njemu njegov novčanik i štagod već ostali. Svakako bolje od vas paćenika što zazivate neku nebesku pravdu a ne znate ni od koga, a pljujete one koji zagovaraju komšijsku solidarnost i kičmu.
  • 20.12.2014 17:35
    @ Kraj Bez Kraja
    Ko nije sposoban sam da se brani nek sedne na kicmu policiji i sudijama i natera ih da ga oni brane. A ko nije ni za to sposoban nek ne izlazi iz kuce
  • Mali kladioničar

    20.12.2014 06:17
    @ Anonimus - Batinaš Bez Raja
    Iz keca u dvojku da ćeš da naje*eš kad te trojica spopadnu u tvojoj ulici, da nećeš stići ni jednog da zapamtiš. A možda bude dovoljan i samo jedan.
    Smanji gas,derane.Novosadske ulice nisu ko iz stripa o Batmanu.Gore su.
  • kraj bez kraja

    19.12.2014 21:08
    @mastodont i onaj anonimni
    srećne vam bile kičme, junaci. "Vidimo se u čitulji"
    dve-tri sređene nasilne budale nisu validan dokaz o vašoj efikasnosti. Taj korov se razmnožava ko zečevi, a vi ostadoste nekompetentni za ovu temu, mali vam rezultati. Tema nije bila zaštita lične, nego opšte bezbednosti.Svako nije sposoban da se odbrani, kao ni taj momak iz vesti što nije bio, i za njihovu sigurnost nemate rešenje.Imate, izgleda, jak ego i ponešto fizikalija koje su vas sačuvale od stradanja, ali, to je dovoljno samo vama.Vaš ugao gledanja na ovaj problem je prilično plitak. Da bi nešto rešio, probaj da vidiš stvari iz ugla onog što je ugroženiji od tebe...a batina ima dva kraja, onaj drugi vas još nije stigao...
  • 19.12.2014 19:20
    Batinaš Bez Raja
    Ti si ovde najpametniji od svih, svima popujes! Problem su osiljeni ludaci (prirodni, alkoholisani, drogirani) koje niko ne dira (ni zrtve ni ostali ni policija) tako da postaju sve ludji i sve brojniji. Cak i oni umereno normalni glume ludilo jer vide da to prolazi. E pa mozda kod nekoga i prodje, kod mene sigurno nece. Moj moto je: "ne diram te - ne diraj me", ko me dirne - zavrsio je karijeru. Ako i pretekne, nece biti nizasta
  • Mastodont

    19.12.2014 18:37
    @Batinaš Bez Raja
    Ja sam naleteo na dvojicu do sada i odlično mi ide... Doduše, ne računajući Šešeljevce koji su još 2000. godine pokušali da lepe plakate sa likom voljenog vođe na moju zgradu:) A ne znam na koliko si ti budaletina naleteo, ali očigledno na dovoljan broj da ubije svaki trag kičme u tebi; štaviše, dovoljno da rešiš da pokušaš da ubiješ svaki trag kičme u svakom sa kime dođeš u kontakt... Srećan ti takav život:)
  • Batinaš bez raja

    19.12.2014 16:26
    Dragi Anonimni
    Pročitaj šta si napisao:"A roditelje i familiju takvih, koji se stave u zastitu ili osvetu svojih malih ubica, jedva cekam i njih cu da tretiram jos gore."Pa ti sebe vidiš kao Supermena.Mastodont isto, nije mi ni odgovorio koliko ima rešenih slučajeva.Znate li vi kako lako pada mrak na oči kad se boriš za sebe i prteraš u odbrani.Da li je lako nositi teret da nekog obogaljiš, a ne možeš da dokažeš da si u sopstvenom strahu preterao? Ako ate spremni da idete u fijoku-OK, tanka je to linija, a previše se kurčite u nekoj svojoj šerifskoj pravdoljubivosti. Nema čarobnog štapića koji će ovo da reši, ni betmena ni institucija. Dugo će ovde vladati mrak. Ja sam samo želeo da vas tako usijane nateram da izbrojite do deset pa da krenete u akciju. Kratak vam je fitilj, a u svojim životima još niste naišli na dovoljan broj budaletina da naučite samokontrolu i manje laprdate.
  • 19.12.2014 14:39
    @Batinaš Bez Raja
    Ti ili nisi mnogo pametan ili si preterao sa gledanjem Betmena, Supermena i ostalih "osvetnika".
    Ja ne planiram da stitim druge vec sebe. Drugi nek stite sami sebe ili nek nateraju policiju i sudove da ih stite. Iskreno me zabole, kako se ponasaju - tako ce im i biti. Ako neko cuti i trpi dok ga pljackaju, ranjavaju, ubijaju - onda i treba da bude opljackan, ranjen, ubijen.
    Meni ne pada na pamet, pokusaj pljacke/pljacke cu da tretiram kao teski napad - znaci po mom zakonu adekvatna kazna su teske telesne povrede (one koje zahvtevaju visemesecni ako ne i visegodisnji oporavak) a neku prenju oruzjem i ranjavanje (makar samo sitnu posekotinu) cu da tretiram kao pokusaj ubistva s predumisljajem i odgovorim adekvatno.
    A roditelje i familiju takvih, koji se stave u zastitu ili osvetu svojih malih ubica, jedva cekam i njih cu da tretiram jos gore.
    Sto se mene tice, i 1:1 je bolji rezultat od 0:1, a ako bude vise (2,3,5,10,...:1), pa to je ocigledna pobeda
  • Mastodont

    19.12.2014 13:15
    @Batinaš Bez Raja
    Pa ti prvi ne razumeš težinu situacije. Pričaš o mojem komentaru kao da sam mislio na nekakve usamljene osvetnike - govorim o tome da SVI treba tako da reagujemo! Kad bi svako potegao ciglu na raspalog narkomana koji pokušava da ga opljačka - koliko bi njih to pokušavalo? Kad bi ceo komšiluk sišao pred zgradu da razjuri male skotove koji urlaju u 3 ujutro - koliko često bi se okupljali? Pričaš o nekakvom institucionalnom zavođenju reda u kriminogenoj sredini u državi u kojoj su te institucije praktično NEPOSTOJEĆE - misliš da će doći neka magična konjica da ih zameni?
  • Skakavac

    19.12.2014 12:24
    @Kurir Đoka - veteran
    Nema Đoko pozornika- sve pare za njih su pojeli oni koji nisu hteli, nisu smeli ili nisu znali da rade i stvaraju - sadašnji penzioneri, njihova deca i unuci, pa sad i njima(penzosima) mora nešto da se otme.Teško je živeti u močvari i mulju.
  • Batinaš Bez Raja

    19.12.2014 12:20
    @ Watson
    U pravu si, sve je stvar vaspitanja i razumevanja težine situacije.
    @ Mastodont, Prijatelju, predlažem ti da nekoliko dana budeš dežurni egzekutor koji će da uništava skotove beskompromisno, pa da vidim kako ćeš da preživiš sledeću nedelju. Nisi se potrudio da uhvatiš poentu. Razmisli koliko će ljudi da se oseti pogođenim što si digao ruku na krelca, koliko od njih će se tebi svetiti - nema izlaza. Lako je pametovati da će neka moć zaustaviti devijantno ponašanje i da će batina jednostavno rešiti problem kriminala. Pogledaj se i raščisti sa sobom koliko si takvih doveo pameti, koliko je iza tebe pretučenih i onesposobljenih za bilo kakav život. Koliko si ih strpao u ćorku? Verovatno nisi ništa od toga uradio, jer to nije ni tvoj posao.
    Ali, silovanje tastature ide lakše od zavođenja reda u krimogenoj sredini...:(
  • watson

    19.12.2014 12:09
    @batinaš bez raja
    Uzimanje pravde u svoje ruke je krajnja mera do koje treba ispitati sve moguće alternative. Ja ću svoje dete vaspitati, verovatno ćeš i ti ali šta ćemo sa ostalih osam očeva koji ni sami nisu vaspitani. Kako će oni svoje dete vaspitati?
  • kurir đoka

    19.12.2014 10:36
    veteran
    Gde su pozornici?Sve što je vredelo u sistemu
    bezbednosti i uspostavljanja javnog reda i mira
    uništeno i ne primenjuje se.Saradnja organa i službi sa građanima,a ne kancelarija i računari ...
  • Mastodont

    19.12.2014 10:30
    @batinaš bez raja - @ Watson- i kako dalje?
    "Da li baš vredi juriti na prvu loptu i overavati dok ne potamaniš sav ološ?"

    Naravno da vredi, kakvo je to uopšte pitanje? Mislim da nema boljeg primera od tog koji si naveo - kad bi svaki moron koji proba da opljačka nekog sa plastičnim pištoljem završio na intenzivnoj, da vidiš kako bi se popravila bezbednost u gradu.
  • Batinaš bez raja

    19.12.2014 10:06
    @ Watson- i kako dalje?
    Svet je postoja i pre tebe i ne završava se sa tobom.Recimo, sretneš krelca koji na tebe potegne neku plastiku u obliku pištolja, ili nož sa prvobitnom namerom da te zaplaši, a ti mu sjebeš sve živo jer si spretniji i, u suštini, razulareniji od njega. Da li baš vredi juriti na prvu loptu i overavati dok ne potamaniš sav ološ?. I šta misliš, ima li taj ološ familiju koja će da revitalizuje sistem krvne osvete i da zbog neke male vrednosti pogubiš pola familije(što ti ne želim)?
    Ukratko sam pokušao da ponudim još neke varijante uzimanja pravde u svoje ruke. Ja zaista razumem bes svih vas koji bi nešto radikalno da presuđujete, ali - NASILJE RAĐA NASILJE I POSTAJE TO BESKONAČAN KRUG.
    Kako to da sprečimo? Nek mi neko pomogne. Tri puta su mi presretali sina, samo jednom je morao da da pare "nekim klincima", dva puta je uspeo da pobegne. Šta misliš kako je meni bilo da ga slušam besnog i uznemirenog? Je li trebalo da krenemo u ulično razračunavanje sa narkomanima i ološem koji svrati u NS da pravi sranja? Seti se pretnji koje su stigle iz Niša onom malom iz Kaća(?) što su ga dvojica stalno reketirala. Muka mi je od dalje argumentacije.Nešto se mora i otrpeti. Život nije samo lep.
  • Watson

    19.12.2014 10:01
    batina je iz raja izašla
    A mi uvodimo zakon o fizičkom kažnjavanju dece. Tj. nekaznjavanju! Pa to su sve naša deca, isti ti narkići, lopovi i razbojnici. Šta će tek biti za 15-ak godina kad se budu videle posledice ovog zakona. Bojim se da mi kao društvo nismo spremni za takve zakone. A što se tiče tih otimača na ulicama, moraćemo decu svuda odvoziti, dovoziti i pratiti jer je to jedini način. Ili stvar u svoje ruke pa overiti mangupa pa u zatvor zato što si se branio.
  • Rasa sa salasa

    19.12.2014 09:59
    A sta radi onih 300 novih Vucevicevih policajaca?
    Obezbedjuje privatno folkoteku, rastura drogu, ili pijucka pice u toploti nekog kafica? (Btw, zivim u neposrednoj blizini mesta kriminalnog cina, i kad sam prolazio oko 18h, patrola policije je uzivala u toploti kafanice CK koja se nalazi na nekih 100 m odatle. Steta sto nisu ostali duze...)
    More, svakog na jedno cose, i nek cupkaju na hladnoci kad ne moze drugacije u ovom wild west gradu!
    Ali ne, ta novoprimljena klincadija u plavom jos nije naucila ni kako se zovu NS ulice, a kamoli sta im je posao. To su sve serifi... Dobili su svoje peugeote, puce, i ilegalne poslove koji ce im pomoci da vise nikad ne moraju da se vrate u svoje vukojebine iz kojih su utekli.
    A vi se dragi moji Novosadjani pazite. Gadna su nam vremena drugovi naprdnjaci pripremili.
  • Lude

    19.12.2014 09:20
    90-e
    E stvarno ste smorili vise sa tim 90-im. Nikad nismo ni izasli iz njih. Da li je premijer Djindjic ubijen 2003 ili 90-ih? Jeste li 2003 pisali da smo se vratili u 90-e?
  • Jana

    19.12.2014 08:40
    -Anonimus - Opancar
    Šta znači Vaš komentar ,u svemu ovom ludilu našli ste da prozivate šta ko nosi i da su manje vredni oni koji nose opanke sram Vas bilo, pa seljak živi od svog rada nije zaslužio da se s njim izruguje neko kao Vi
  • Неђо из Кистања

    19.12.2014 08:37
    Као некад
    Још само бомбардовање фали па да буде све ко прије 15 година.
  • Mama - Bulevar

    19.12.2014 08:34
    Posle ubistva Marije (ubica u begstvu, verovatno ste svi pratili slucaj) u gradu svugde su bile patrole, pa tako i u Masarikovoj. Kad jednog hladnog popodneva vracajuci se sa posla vidim da u policijskim kolima sedista su spustena, grejanje ukljuceno, a policijac u lezecem polozaju igra igrice. Naravno, prijavila sam ga Unutrasnjoj kontroli. Rezultat: od tada nema tamo patrole... Svi mi znamo da je igraliste preko puta SUP-a, paralelno sa Brace Jovandic, prepuno narkomana i dilera, na parkingu se redovno obijaju automobili... Trebalo bi nesto učiniti za bezbednost naše dece i mladih, a i za nasu bezbednost. Ne dao Bog da neko izgine zbog propalog narkica!!!! Moze mu se posle suditi, ali to nece vratiti dete, majku, oca... Kao i u slucaju Marije: da su organi radili svoj posao, ona bi jos bila ziva, a dete ne bi ostalo bez majke!!!
  • Pera

    19.12.2014 08:30
    Protect me from what I want
    A necete vojvodjansku policiju vec srbijansku? Pa eto vam je.
  • molim vas

    19.12.2014 08:18
    Ne donosimo zaključke unapred! Sačekajmo izjavu gradonačelnika, možda je opet neki momak izbo samog sebe.
  • 19.12.2014 08:15
    Prestanite sa laprdanjima o "vraćanju" devedesetih. Ja zaista nisam primetio da su ikada otišle. Sad, ako nekome kvarim politički marketing - izvinjavam se.
  • Zeljko

    19.12.2014 08:11
    Isto
    Mog sina su vracajuci se iz skole,napala trojica i uz pretnju nozem su mu skinuli i patike i jaknu. Dete mi je doslo kuci u carapama.Pozvali smo policiju. Oni su nas pitali da li su to mozda neki navijaci, uredno napravili zapisnik i savetovali nas da kupimo detetu suzavac.
  • Osoba M

    19.12.2014 08:10
    @Mare - Vratiti stari zakon
    Da Mare, ali sta ce biti kad ti dodje neko kome je taj zakon dozvolio nosenje oruzja i zatrazi da skines patike. Sve vreme si na nisanu, dabome.
  • Rotkvarac

    19.12.2014 08:05
    Da li je to mali Rada vaskrsao?
  • bombon

    19.12.2014 08:04
    narkomani, razbojnici, stoko ljudska, pocecemo uskoro mi vas da secemo. ne prilazite nam bolje. moje dete nece stradati od vas a kod mene imate sudjenje po kratkom postupku, samo nek neko pokusa nesto. bice vam to zadnje sudjenje. ustajte bre narode ubijte boga u njima kad vec drzava nece!
  • Neslobodni strelac

    19.12.2014 08:02
    Sistem bez vrednosti, sistem bez budućnosti
    Tačno je da smo na dnu, ali nijedna smrtna kazna ,tj. neka drastična kazna ne rešava veliki problem. Razumem gnev, ali ne prihvatam rešenja proizašla iz gneva. Ekspres osveta-oko za oko, zub za zub samo šire lanac nasilja i ne dotiču suštinu. Drastičnih krađa je bilo i u doba mog detinjstva, gradskih bandi je svuda bilo, nasilje je oduvek postojalo, samo je ideološki umivano i perfidno gurano pod tepih.Narkomanija je višedecenijski problem. Ništa nismo zaradili kao društvo-GDP nam je mali,sve smo pojeli i proćerdali na bes i glad za nekim sjajnim životom.
    "Jebeš obrazovanje i kulturu, meni treba lova da kupim dop, da se dignem, razvaljujem ribe i pljujem na ovaj sumanuti svet.Ako nemam svoju lovu, oteću. SVe što nemam oteću..." Za ovakav stav nije kriva samo politika. Ima mnogo toga i u svima nama. Vratimo se sebi i trajnijim vrednostima i onda rešavati probleme bez čarobnog štapića, sa mnogo muke i napora...Lako je kvocati, treba i jaja nositi.
  • 19.12.2014 07:54
    svet je poludeo
    posebno u zemlji Srbiji.Puca se na sitnicama jer krupne probleme gledamo da izbegnemo,sve nam se na deci odražava.
    Molim bacite jednu atomsku bombu pa ko prećivi neka pravi novu Srbiju
  • Peki

    19.12.2014 07:52
    Devedesete
    Nece se nikad vratiti ono vreme iz devedesetih ali zato oni koji su tada žarili i palili sada nas vode u neke nove nedaće.
    Sad su naprednjaci ali radikali su ostali u njima.Sve su to isti oni pacovi koji su 20 godina bili protiv ovog danas a sad su glavni evropejci.
    E
  • proklete

    19.12.2014 07:19
    devedestete
    https://www.youtube.com/watch?v=723wG0RKPSE
  • sasa

    19.12.2014 06:50
    Dj.Balasevic
    Jebite se devedesete....
  • Србин

    19.12.2014 06:49
    Пилићарење
    Свака част Вучићу, за само две и по год преданог рада, успео је да врати Слобино време скидања патика, следи гориво у флашама од коле.
  • pa prestrasno

    19.12.2014 06:36
    a policija
    a SUP preko puta...
  • Daki

    19.12.2014 03:49
    Tuzno
    Kriza inflacija 1993-e godine,imao sam 12 godina i otac mi je kupio reebok patike(tada to nisam znao jer sam bio dete)bukvalno od popzajmljenog novca da se ne bi razlikovao od drugara u razredu jer su svi bili iz dobrostojecih porodica i imali brendirane patike,elem jedno zimsko predvece(bio sam na raspustu)sam se sa drugarima vracao iz setnje po spensu da bi se stotinak metara pre moje zgrade razdvojili i ja krenuo sam ka kuci,nisam prosao ni 20 metara a u mracnom dvoristu izmedju zgrada mi je neko prisao sa ledja stavio noz pod grlo a druga osoba mi je skinula patike,zanemeo sam od straha i dok sam shvatio sta se desava od razbojnika nije bilo ni traga a ja sam stajao u carapama na betonu u decembru i od sramote i straha nisam smeo da odem kuci dok me nije komsija zatekao uplakanog i odveo kuci.Moj otac me je(postenjacina i naivcina)verujuci u policiju i sistem uopste odveo da prijavimo nemili dogadjaj,a u sup-u smo cekali vise sati da bi mom ocu nakon davanja izjave inspektori rekli da je on kriv jer mi je kupio patike,i da nismo trebali doci da prijavimo jer oni nemaju vremena da se bave sitnim krivicnim delima.Secam se da sam mesecima bio traumiran i da sam imao strah da bilo gde idem sam posle sumraka cak sam se okretao i gledao da li me neko prati i u mom ulazu.Te veceri su se razbile iluzije dvanaestogodisnjeg decaka da su svi ljudi manje vise dobri i da zivim u lepom i dobrom okruzenju iako su me roditelji vaspitavali u tom duhu vodeci se parolama iz one Jugoslavije u kojoj su oni ziveli bezbrizno i od postenog truda i rada,procitavsi vest o ovom dogadjaju u blizini picerije(predpostavljam da je u pitanju ciaoo) samo sam se podsetio na svoje ruzno iskustvo i iskreno se nadam da ovaj i sve vise ruznih i tuznih dogadjaja koji pune stubce hronike nisu pocetak uvoda u ono stanje u drustvu iz 90ih Ludilo i Beznadje i onaj nivo svesti odnosno nesvesti koji je vladao na nasim tragicnim prostorima!Pomozi nam Boze da budemo bolji ljudi i da ne cinimo zlo jedni drugima!!!
  • 19.12.2014 02:42
    @Anonimus - Au!
    Ja sam vec uveo smrtnu kaznu, samo cekam da mi tako neki naleti. Ne treba mi ni policija ni sudstvo ni politicari sa njihovim mlakim zakonima i "kaznama"
  • Bulevar

    19.12.2014 01:01
    Pod hitno preduzeti nesto sistemski. Postaje izuzetno opasno. A prestupnici su stalno isti.
  • 19.12.2014 00:56
    '90..
    su ponovo u modi.
    početkom tih god sam bio 2 raz osnovne i poznajem ljude koji su ostajali bez patika,pogotovo ako nisi iz tog dela grada,u kom si se zatekao.
  • Boris

    19.12.2014 00:38
    Живим у комшилуку и после овога озбиљно размишљам о ношењу некавог оружја.
  • mihajlo

    19.12.2014 00:32
    sta reci...
    verovatno neki narkoman ... ako je ovo razlog napada,,,a nebi me cudilo ni da se sazna da je zrtva od ranije poznat policije,, e onda mi nece izgledati kao pokusaj razbojnistva..... a ako mi se cini, to je kod picerije CIAO, koja je na 30m od kapije policije,,, tako da su veoma brzo mogli da uhvate taj olos... sve u svemu zalosno....
  • Toma

    19.12.2014 00:31
    izgovor
    patike su samo izgovor, izbo ga je jer je zbog njega izvisio za poslednji primerak mostova okruga medison u biblioteci
  • ja

    18.12.2014 23:50
    ...
    Bojim se izaći na ulicu, kako danju tako i noću.
  • straja

    18.12.2014 22:56
    uzas
    A sup 100 metara odatle
  • 18.12.2014 22:46
    Opancar
    Nisu za vas patike vec opanci, marvo.
  • Mare

    18.12.2014 22:44
    Vratiti stari zakon
    Zbog ovakvih slučajeva treba vratiti zakon nošenja oružja, svi lepo koji imaju oružani list, da im se dozvoli nošenje istog... Da vidimo da li će sledeći put napsati kad vidi pištolj za pojasom. Uveren sam da bi se smanjio broj sitnih kriminalaca...(ako treba neka svako lice opet prodje kod psihologa).
  • Булевар

    18.12.2014 22:15
    Лепо је мени другар рекао да ће ове зиме кренути да се скидају патике ко 90их.

    "Господо"политичари из СНС хвала вам на томе а ви народе опет кад изађете да гласате заокружите њих!

    А ја чекам само прву прилику...ко задњи изађе нек угаси светло.
  • 18.12.2014 22:09
    Ha ha ha,ludnica se nastavlja.
  • borba

    18.12.2014 21:58
    revolucija
    ajmo sad svi na ulice, pa ako policija i sudstvo tj. država ne može da reši problem nasilja, možemo mi sami, nismo ni glupi ni ludi. ima nas dovoljno, lepo izadjemo na ulice i umlatimo sve i jednog dilera i nasilnika.. ovo ne sme više da se trpi!
  • mile87

    18.12.2014 21:57
    Uzas
    Nista cudno,obzirom u kakvoj drzavi zivimo i kakvo nam je ekonomsko stanje.Mangupi u air max patikama,trenerkama,torbicama oko vrate se sire po gradu vrebaju kada je neko sam ili starija gospodja pa napadaju.
  • gradjanin NS

    18.12.2014 21:57
    ovo je vec previse.........
    dragi moji sugradjani, ja se bojim a vi? Bojim se izaci na ulicu, bojim se otici na posao, jer nije sigurno vise ni preko dana. A kad padne noc....pa vise ne vidim ni svetla u stanovima a kamoli ljude da prosetaju kao nekada, slobodno!
  • 18.12.2014 21:35
    Повратак у деведесете!
  • Mama - Bulevar

    18.12.2014 21:31
    Uhhhhhhh, cula sam sirene, i odmah pomoslila: za nekoliko sati na 021.rs procitacu sta se dogodilo... Dete mi se svaki dan vrace iz škole tom putanjom, a i ima puno dece zbog OŠ Ivo Lola Ribar... Mora se nešto preduzeti!!!!! Zar uvek treba sačekati da se dogodi tragedija???????
  • 18.12.2014 21:19
    Napadač je za doživotnu hospitalizaciju u odgovarajućoj specijalizovanoj ustanovi.
  • Vladimir

    18.12.2014 21:02
    Da, ali zato je...
    ...smanjena kazna Darijanu Musiću.
  • Rakovac

    18.12.2014 20:58
    Uvesti opet NARODNU milicilu.
  • Miljana

    18.12.2014 20:57
    Toga ce biti sve vise, ovo je samo pocetak. Kad pocnje masovno obijanje stanova i paljenje automobila, necete moci da ispratite sve. Hrabro u reforme!
  • Marko

    18.12.2014 20:53
    Nema veze, bitno da je uklonjeno dečije igralište pre neki dan. Sad smo svi bezbedni.
    Čoveče ni manje ni više nego ispred picerije. Ko radi to? Na kraju te izbode i čak ne uzme ni patike.
    Je l' postoje roditelji u Novom Sadu ili uopšte iko normalan da izađe i protestuje. Ili treba pre toga da vas povuče za rukav neki političar, ne razumem? Ne kapiram, vi mislite da se problemi rešavaju sami od sebe i da se vaša aktivnost završava zaokruživanjem nekog broja na glasanju ili čak ne ni to, možda samo mrmljate sebi u bradu. Zašto očekujete da vas bilo ko tretira kao ljude kad se vi ne ponašate humano, bole vaz uvo i za sebe a kamoli za druge.
  • ja

    18.12.2014 20:50
    samo
    Pronaci ga i streljati na licu mesta.
  • 18.12.2014 20:44
    Au!
    Boze sacuvaj, kad ce se vise uvesti smrtnu kaznu da se resi tih ljudi?!
    Smrtna kazna za ubistvo i onda se to nece desavati toliko cesto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna