Info
24.12.2014.
22:26
Rekonstrukcija Vlade već je na vidiku, a jedna od prvih izmena biće ponovno spajanje ministarstava finansija i privrede, saznaje Danas.
  • Mika

    25.12.2014 10:44
    Mogu otići svi u paketu, daleko im lepa kuća!
  • Toma

    25.12.2014 10:00
    stručnjaci moj do mojega
    Koji je ovo po redu ministar finansija i privrede da njemu daje ostavku ili se menja? Pritom valja dodati da je dva puta i glavni poreznik u državi otišao, za mandata vlada svevladajuceg vucica. Non stop dovodi nekakve "eksperte" i stručnjake, koji traju maksimalno godinu dana. Ili je vucic potpuno nesposoban da dovede nekoga valjanog,
    ili se tu nešto ozbiljno mulja pa oni svi odlaze onda kada stignu do toga ko krade lovu u državi.

    Šta je sa guzenbauerom i štros kanom koji je radio džabe, nešto ih više nema, ne spominju se, ne stižu njihovi saveti?

    Onaj ko misli da vucic i sns stvarno mogu nešto pametno doneti srbiji, je naivan ko francuska sobarica.

    Svi smo mi oduvek znali i govorili da kad radikali dođu na vlast, oni neće znati šta da rade tamo. I bili smo u pravu.
  • 25.12.2014 09:12
    a cekaj sta bese sa velikm strucnjakom za finansije Lazarom Krsticem
  • 25.12.2014 09:07
    @Lovac Luka - kolateralna steta
    Pa građani su i izabrali ove, nisu ih birali vanzemaljci. Građani će opet izabrati to isto, jer ne vide dalje od svog nosa i odavno su zaboravili kako se razmišlja svojom glavom. A mozak - šta to beše?
  • janko

    25.12.2014 09:07
    @crno-crno-najcrnji
    ljulja se, ljulja. strasno se zaljuljalo. narocite posle dolaska sefa vojvode od sampite i zardjale kasike, a narocito posle izjave od pre neki dan. bice vrlo veselo. nazadnjaci gde cete sad
  • jo

    25.12.2014 08:51
    Aj što nas ... ali što svoje
    Ajd što nama koji nismo onih 60% neverovatnih koji daju podršku " reformama i borbi protiv kriminala "ali što svoje fanove i botove zbunjuješ.Pa oni jadni više ne znaju šta da napišu,koga da nahvale,kome podršku da daju.Taman zagreju prstiće na tastaturi kako je ovaj pravo rešenje,borba protiv kriminala,pajtić,razvojna banka,tajkuni,porez a ti ga smeniš.Taman ih naučiš kako je taj i taj neviđeni stručnjak a on bežanija.Oni jadnici iz prvih redova u skupštini taman se upljuju hvaleći a ti menjaš,pa sad jovo nanovo.Ako ovako nastaviš za par godina imaćemo jedno dvesta stručnjaka,eksperata,vunderkinova a mi i dalje u blatu do guše.
  • 25.12.2014 07:39
    "Bio je uključen u sve značajnije poslove koji se sklapaju sa stranim partnerima, posebno u aranžmane s Arapima. "
    Vu-ci-cu, sva-ka-cast!
  • Lovac Luka

    25.12.2014 07:34
    kolateralna steta
    Veliki Vodja nastavlja tradiciju.Ministri su odradili nalozeno a sada magla dok neko od njih ne shvati sta mu odradjuje i dok nije pohvatao konce u protoku novca.Sada nam najavljuje NOVOG STRUCNJAKA sa malim primanjima/verovatno zbog mera stednje/ i ponovo cemo slusati kako je ovo NOVA VLADA od 01.01.2015 te treba da im damo minimum 100 dana.Mozemo otvoriti kladionicu,koliko ovom novom dajemo DANA do novog strucnjaka.RASPISITE IZBORE DA VIDIMO KO JE SA KIM ZADOVOLJAN...gradjani su jedini koji mogu dati ocenu ko je radio a ko nije.
  • 25.12.2014 07:32
    Ova vlada jedino sto radi je da menjaju ministre finasija svakih dva meseca.
  • Perica

    25.12.2014 07:16
    Vučić
    Nema sreće sa izborpm ministara .Za nešto je potrebno znanje i iskustvo a ne samo sreća. Naš premijer nema dana radnog staža ,"PRAVOG STAŽA". Ovaj skupštinski se nemože računati u ovu svrhu jer kakvo je on iskustvo stekao za tih 20 g u skupštini sem što je podržavao Šešelja najvećeg izroda.
    Sad će opet rekonstrukcija,pa izbori i tako redom a između bajke i to one kineske. Pitam se samo oće biti smenjen i Stefanović pošto nije uspeo da zaštiti Beograd od jednog drona i tako ugrozio mnoge živote.
  • 25.12.2014 06:54
    Mare
    Što se mene tiče, svi treba da napuste svoje resore.Ništa obećano nije urađeno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna