Info
28.12.2014.
14:58
Neznanje i amaterizam, rekonstrukcije rekonstruisanih vlada, rebalansi rebalansiranih budžeta i odsustvo svake vizije i konzistentnosti su obeležili vlast Srpske napredne stranke (SNS), izjavio je predsednik Vlade Vojvodine i lider Demokratske stranke (DS) Bojan Pajtić.
  • VladaN

    28.12.2014 20:52
    Pajtiću,
    ..zaboravi više na zvanični Bg. To je druga država. Oni gledaju svoj interes a za sve ostalo izvan kruga dvojke ih baš zabole. Iskoristi ovo što ti je preostalo od mandata i do sledećih izbora učini sve ono što do sada nisi. I onako su nam ukinuli i ovo malo sredstava koje im uplaćujemo. Nemamo više nikakvu obavezu. Imaš Ustav, nakazan ali ga imaš. Oni ga ne poštuju, zašto bi ga poštovala Vojvodina?Imaš moć da prestaneš da plaćaš Bg. Oni su razumeli samo jezik sile i ultimatuma. Sa bandom se ne može fino. Pogotovu sa ovim prepakovanim radikalima sa šešeljevim jurišnikom na čelu.
  • Santinel

    28.12.2014 20:22
    joj
    Zivotarimo 20 i kusur godina propadamo zadnjih 13 godina ,nista bolje nismo ziveli i kad je DS bio na vlasti, poznata krilatica naseg bivseg predsednika..... zivot ne moze da ceka....daklem,svi ste vi ista bagra i unistili ste Srbiju,svi ste hteli da budete Tito i kad ste videli da to ne mozete,ajmo na rasprodaju otadzbine,samo me interesuje dali sve stranke podrzava MMF,tranzicija ...koja glupost,aa sadasnji premijer nam je zavuko.... da nam nije doro,u kojoj drzavi se pojavi reklama..srecna nova uz kredit iz snova...koji je to kredit iz snova,a kako nam je doticni smanjio plate,navodno izvlacimo Srbiju iz krize aa ni sam neveruje u tu pricu,struju i dazbine ce mo placati tako sto cemo dizati kredite...eee politicari sram vas bilo.
  • TnT

    28.12.2014 17:01
    Ajde, dosta plakanja.Centralnu Srbiju zaboravi.Oni
    imaju strah od "separatista" iz Vojvodine.Ako neko moze bilo sta da promeni onda to ide odavde.Da li ste vi iz DS-a spremni i sposobni?
    Iskoristi sve mogucnosti koje imas kao premijer Vojvodine.Pocni iz svog dvorista,iz Novog Sada.Na Beograd zaboravi.To je drzava u drzavi.Ako imas makar malo lokal patriotskog u sebi, kreni .Oni te nece zaliti.Ako imas imalo dostojanstva kao covek(posle svih prozivki )onda uradi nesto.
    Samo nemojte vise da se prenemazete i da nas lazete.
    "Stav Srbije" , prva tv.74% stanovnistva bi zelelo da im deca odrastu izvan Srbije?! To je tuzno, ali i realni pokazatelj u kakvom s...u je "drzava" Srbija.
    Pun nam je egomanijaka, politikantskih prostitutki(neka kacka ne zameri), secikesa i stranacko-kumovskih veza.To ne vazi za pojedince iz JP-a.
  • Ista

    28.12.2014 16:44
    ste vi banda
    Rugala se šerpa loncu a oba su bušna. DS je imao iste koalicione partnere kao i SNS a rezultati nerada i kapacitet nesposobnosti su im takodje isti. Pošto nema sudskog epiloga za RBV, Tesla banku i Fond za kapitalna ulaganja postoji sumnja da SNS prećutno štiti kriminalce iz DS-a.
  • Bivsi

    28.12.2014 16:29
    A ti
    si maher za Otkaze i uspesne investicije.Samo tako nastavi.
  • 28.12.2014 16:10
    Dosta bre srbijanski slugo prodaji te iluzije kako si ti antiprotivan u svojoj selendri.
  • Bane

    28.12.2014 15:56
    da, da, da.
    Ovaj mladi političar Bojan Pajtić je definitivno "Dečko koji obećava" ;)
  • pawlle

    28.12.2014 15:11
    a,bome i teska glupavost,pokvarenost,podlost,ljigavost....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna