Info
28.12.2014.
16:58
Srpska napredna stranka smatra da je lider Demokratske stranke Bojan Pajtić "lažov i neznalica" i da obmanjuje javnost kada govori o poslovanju Narodne banke Srbije i kompanije Er Srbija.
  • Podbarac Original

    30.12.2014 15:33
    smesni ste svi
    To ti je kao reklama za levi ili desni TWIX.Izadjemo na izbore i glasmo za ove ili one i kao od sada krecemo nabolje.Ali trt Milojka,sve je gore i gore,prave se trule kaolicije,svako moze sa svakim samo da bi bio na vlsati,svi isto lazu a jos vise kradu,pune svoje dzepove,pljuju one druge,krivci su uvek oni prethodni,vicu"drzte lopova"a ruke im u pekmezu od vlasti...i nikom nista.Mi stoka ponovo izlazimo na izbore i glasamo za njih a oni samo promenu ime ili koaliciju i ponovo sve isto.u ovom momentu zaista ne vidim ni jednu stranku ili licnost za koju bih glasao a jos manje kojoj bi bilo kome verovao.To se zove beznadje.
  • ST

    28.12.2014 23:04
    Bravo Tanja...
    ...botice divna,sedi jedan!
  • 28.12.2014 23:01
    A kakav ce biti kada radi za vas.
  • Tanja

    28.12.2014 21:53
    istina
    I najveci simpatizeri moraju da priznaju da Pajtic nije za mesto na kom je.On nije lider.
  • Toma

    28.12.2014 21:16
    SnS radikalski običaj
    Vređaj i udaraj na glasnika, umesto da odgovoriš na ono što ti je rekao.

    Samo potvrđujete da je u pravu Pajtara za sve što vam je rekao.

    Primitivci jedni, ološu malograđanski, polupismeni.


    Osveta polupismenih. Ovo je kada na vlast dođu oni što su vazda bežali sa časova i imali 2 iz vladanja.
  • vilens

    28.12.2014 20:51
    Mnogo teških reči i nervoze od strane apsolutnih vlastodržaca. Osećaju da ne mogu da sakriju istinu. Ili im je to isplivala prava (radikalska) priroda skrivana ispod tanke pokorice evropeizma.
  • VladaN

    28.12.2014 20:45
    E stvarno...
    SNS je jedna krezuba bezobrazna bagra koja više ne zna kako da izleči svoje frustracije što ne mogu Mirovića i ostale lopine da ustoliče u Banovini, a na svaku istinu reaguju ovako. Zgadili ste se više svima.
  • 28.12.2014 20:36
    Lepih li reci od vladajuce kaste! Neki dan foliraju kulturu a ispod sakoa im viri vojvodin bedz!
  • Lala

    28.12.2014 20:16
    koji to..
    mozak sastavlja ovakva obavestenja??? Gebels bi se postideo ovakvog primitivizma
  • Duda

    28.12.2014 19:37
    kraj SNS-a
    Vučić i Nikolić i njihivi pajtaši su svesni da je sledeće godine njihov kraj.Prevarili su narod, uništili sve u zemlji i prodali šta je preostalo a sada jedino što još mogu da rade je da pljuju po Vladi AP Vojvodine.Na taj način skreću pažnju sa svoje nesposobnosti i razaranja ove jadne zemlje.Dve godine prozivaju sve prethodne vlasti šta su uradili a pri tome je istina da su oni za 2 godine više uništili zemlju nego sve vlasto od Tita pa do njih.Valda je ovaj narod naučio lekciju sada.Bolje bi vodili ovu zemlju pametni srednjoškolci od ove primitivne rulje, polupismene sa kupljenim diplomama i izmišljenim fondacijama koja je zajahala narod.
  • ovdasnji

    28.12.2014 19:17
    pa ove je
    i moja baba provalila
  • Brus Vilis

    28.12.2014 19:15
    Lako je svaki dan oplesti po Pajtiću, nego radikalčići bivši/sadašnji (nepotrebno precrtaj), kad ćete objaviti saopštenje o vašem duhovnom ocu Voji čika Šešelju koji vas opanjkava svako malo? Prpa, a?
  • Nestranački

    28.12.2014 19:14
    Rečnikom SNS
    SNS su kao i ostale stranke ološ i hoštapleri koji samo lažu i kradu ovaj bedni narod.
  • Schamlov

    28.12.2014 18:43
    er rrr
    Kako nas premijer oce u Evropsku uniju sa serijatskim zakonom ,sa Etihadom iz zemlje koja zakonom zabranjuje pravoslavlje, odnosno hriscanstvo,eto kako vi zelite u EU to je sasvim jasno da nezelite u EU jer onda necete moci da muvate,a mi vas slusamo i verujemo a vi svi lazete kako zinete sve je to vas licni interes,jasno je da niko i nijedna stranka nemoze da za 4 godine izvuce Srbiju iz situacije u koju ste je vi gospodo gurnulu ,jer svi ste vi isti gledate samo sebe i nije vam stalo do naroda,iz tog razloga gledate da za te 4 godine ojacate svoj licni bankovni racun i kad se to sve sabera ovih godina Srbija je dosla tu gde jeste...zato prestanite svi vi da lazete i obmanjujete narod kojem je vec prekipelo........
  • ZoranNS

    28.12.2014 18:13
    Doće crni džip po njega pa će izgledati
    Doće crni džip po njega pa će izgledati kao ovaj iz Mionice.
  • gradjanin F

    28.12.2014 17:45
    radikaloidi
    Tišina tamo!!!
  • Mi

    28.12.2014 17:37
    Factum!
    Srbija u posao sa Etihadom ulaže 230 miliona evra, a gubi sve što je do sada imala od prava na međunarodnim linijama. Partner iz Emirata sa svoje strane ne ulaže ništa, jer će navodni kredit od 140 miliona evra otići njemu za iznajmljivanje aviona, a može da dobije destinacije koje su mu danas nedostižne. Na kraju će i troškove Er Srbije, danas fantomskog preduzeća, snositi građani Srbije. Da budemo jasniji - Evropa ne želi arapsku avio kompaniju, iz zemlje u kojoj su zakoni šerijata, a Al Kaida ima utočište, ideologe i finansijera.
    Pored toga, srpska država daje još i 40 miliona evra za iznajmljivanje novih erbasovih aviona. Ukupno nas, znači, ovaj posao košta 230 miliona evra, a zauzvrat dobijamo 51 odsto vlasništva nad Er Srbijom, ali bez upravljačkih prava. Sa druge strane Emirati daju samo garancije za neki planirani kredit od 140 miliona evra i dobijaju punu vlast nad Er Srbijom, iako će nominalno biti vlasnici manjinskog paketa akcija od 49 odsto.
    Jedna od najvećih svetskih kompanija, američka Delta Erlajnz, već je po izveštajima u štampi uputila dopis američkom Ministarstvu saobraćaja sa zahtevom da se ne izađe u susret zajedničkom zahtevu Er Srbije i Etihada o dodeli novih dozvola za Er Srbiju. Osnovni razlog za ovo protivljenje leži u činjenici, kako navode čelnici Delte, da je nepoznat sastav osnivačkog ugovora i tačan odnos partnera?!
    Etihad ovim poslom pokušava da se domogne takozvanih uspavanih slotova koje ima Srbija, odnosno rezervisanih vremena poletanja i sletanja na određene aerodrome. Er Srbija sada nema dugolinijsku flotu, tako da ne može sama da koristi prava da leti na prekookeanskim linijama. Ipak, JAT je već imao slotove u Vašingtonu, Njujorku, Čikagu i Dalasu, za koje domaći stručnjaci tvrde da su među najpovoljnijima, jer omogućuju brza presedanja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna