Info
29.12.2014.
09:10
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je vrema da kažemo šta Srbija smatra da je rešenje za Kosovo ispod kojeg ne može da ide, da Srbija ima samo jednu politiku koju je naložila Skupština Srbije i da narod na referendumu treba da da konačnu odluku.
  • Булевар

    29.12.2014 14:32
    шест година касније
    https://www.youtube.com/watch?v=WVnD9acfjTA
  • Nebojša

    29.12.2014 12:31
    Već viđeno
    Isto se tako ovaj retardirani narod izjašnjavao i 99 samo je pitanje bilo hoćete ili nećete da vas bombarduju. Svi su rekli da hoće!
    Nažalos, mislim da se prosek inteligencije od tada nije popravio, nego baš suprotno.
    Tako da se ovakvim izletima rizikuje naša EU budućnost i opšti progres.
    Ali mi svakako i treba da propadnemo jer ne zaslužujemo ništa bolje sa ovakvim političarima i odgovarajućim im stadom.
  • :)

    29.12.2014 11:01
    ZA
    Evo, ja sam za nezavisnost.
  • Skeledzija

    29.12.2014 10:00
    Tako mali Perica zamislja referendum: da postavi trik pitanje tipa "da li ste za to da se priznaju rezultati zlocinackog, nelegalnog i nicim izazvanoga bombardovanja i da nam iz srca uzmu Kosovo ?", a onda da budzetskim parama vodi kampanju "protiv".
    A ako ne bi bilo tog trika, pa se postavilo jednostavno pitanje "Da li ste za priznanje Republike Kosovo ?", a novac za kampanju bio jednako podeljen taborima "za" i "protiv", uz klauzulu da ce se bezuslovno priznati rezultati i da se vise to pitanje nece postavljati u sledecih 50 godina, ja bih odmah pristao na referendum.
  • Deran

    29.12.2014 09:48
    zaista je dosledan,
    Stiropor ispod dupeta stiropor u glavi. Sve neki mehurići !?!?!
  • TnT

    29.12.2014 09:41
    "Ako bi mi građani Srbije rekli da potpišem nezavisnost Kosova, ja bih otišao sa funkcije na kojoj se nalazim", rekao je Nikolić.
    Koji kenjator.
    Biću na čelu Parade ponosa, ako se održi.Slagao
    Bankama ograničavamo kamate!Slagao
    "Premijer, to je veći izazov za dobrog organizatora posla i čoveka od autoriteta, znači, izazov za mene. Postaću premijer kad pobedimo na izborima, a to će biti čim ih raspišu. S funkcije predsednika samo obećavate, kao Deda Mraz.Slagao
    Nikad nisam doneo pogrešnu odluku? Slagao
    Uložili smo milijardu evra u Fijat?Laz
    Idem na Kosovo da ratujem!Slagao

    Narod se pita? Samo lazes!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna