Info
01.01.2015.
20:36 > 07:30
"Putevi Srbije" apeluju na sve učesnike u saobraćaju da sutra obrate posebnu pažnju prilikom vožnje, jer se u celoj Srbiji očekuje pojava umerenog i jakog mraza.
  • 01.01.2015 22:21
    A pojedina stoka nije ocistila sneg ispred svojih kuća i kapija pa se prolaznici sada kada se uhvatio led kotrljaju i padaju. Komunalne policije nigde, znaju da prete da ce kaznjavati a ne kaznjavaju. Vecina ljudi je ocistila, ali kao sto rekoh pojedinci nisu pa je naspram njihovih kuca i zgrada daleko sigurnije sici na kolovoz i njime pesaciti. Nema druge, moracu zvati komunalnu i cinkatiti ljude. Kada plate kazne valjda ce onda ocistiti led pod svojim prozorima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna