Info
02.01.2015.
06:28 > 06:30
Tržište električne energije u Srbiji od juče je otvoreno, što znači da i domaćinstva mogu da izaberu snabdevača strujom.
  • Toma

    02.01.2015 11:20
    kapitalizam i renesansa
    Pošto ovo nije zemlja u kojoj je ispečen kapitalizam, nego zemlja gde je on divljački, ovo znači da će EPS dići cene za jedno 50%, tako da se svi preliju kod nekih privatnih "snabdevača" zbog niže cene, upropasti EPS i proda rusima za tepsiju ribe.

    Snabdevač je najobičniji preprodavac i time trpate pare u džep nekom privatniku, "notaru" iz neke sledeće kategorije pljačkaša naroda (izvršitelji, notari, "snabdevači" ...). EPS je taj koji proizvodi struju, i čija infrastruktura omogućava distribuciju sve do ormana u vašoj zgradi. Sve ostalo je mešetarenje i izmišljanje posrednika da bi se neko bogatio.

    Jel ovo ono što vučić kaže da su vratili državu narodu? Vidim... Autoosiguranje skoči 45%, prodaja telekoma, sad ovo.. baš su je vratili narodu.
  • tican

    02.01.2015 10:03
    Svi jedva čekaju da odu iz EPS. Odlično. Samo, gde će da odu kad se niko ne trudi da da ponudu jer su cene EPS ubedljivo najniže. Zato će se država potruditi da nam cena poskupi bar za 35%, da bi onda kojekakvi muteži mogli da nam prodaju mooda za bubrege, pardon, našu struju.
    Nikad više socijalne cene, EPS ćemo se sećati kao zlatnih vremena.
  • Brus Vilis

    02.01.2015 09:42
    U Hrvatskoj je odmah nakon omogućivanja slobodne kupovine struja pojeftinila 10%. Primorani konkurencijom i državni je snabdevač ubrzo spustio cenu. Posle 3-4 meseca struja je još jednom pojeftinila, opet za 10%. Samo, za razliku od Srbije tamo je konkurencija stvarna i vlasnici su različiti. Takodje ne postoji kategorija garantovano i negarantovano snabdevanje.
  • domacin

    02.01.2015 09:22
    eps
    Pozdravljam liberalizaciju tržišta i uvođenje konkurencije i ukidanje monopola, nadmetanje snabdevača ko ima nižu cenu kilovata.

    Sadašnji monopol omogućava grubo kršenje građanskih prava, svako je kriminalac, gde eps to utvrdi na osnovu statistike potrošnje ili lične radionice za utvrđivanje ispravnosti sata (bez Referentne državne labaratorije)

    Ne isključuje se ni pogreška zbog imovinsko pravnih odnosa svi su građani kriminalci i po automatizmu se pokreće krivični postupak
    građana, bez obzira na pogrešku i zaštitu prava građana.
  • berolina

    02.01.2015 08:40
    gazda MREZE
    ce odluciti, sta je "povoljna" a sta "skupa" ponuda, na takozvanom srbijanskom MONOPOLSKOM "cuvanju" tekovina naroda i narodnosti...

    "...moći će i posle 1. januara da ostanu na javnom, odnosno garantovanom snabdevanju." !?

    sta treba da znaci "...odnosno GARANTOVANOM SNABDEVANJU."??? ili, ko ode kod konkurencije, tom necemo GARANTOVATI REDOVNU ISPORUKU STRUJE...

    typisch serbisch

    uterivanje straha

    stara pljacka pod novim imenom

    partijaska mafija

    w.




  • 02.01.2015 08:21
    Eto kako to izgleda kada državu vodi SNS.
  • 02.01.2015 08:21
    Prikrivene naše bitange
    od tih 84 "snabdevača" više od pola su registrovani van srbije sa kojekavih ostrva. Čekaju da rasčerupaju i poslednji plen.
  • 02.01.2015 08:20
    Na sledećim izborima ću glasati za onog ko će sve ovo da a poništi i ukloni, a te koji su to dozvolili treba uhapsiti i suditi im za pljačku.
  • 02.01.2015 08:19
    Neviđena glupost.
  • jova

    02.01.2015 08:03
    ja ...
    .... jedva čekam da napustim EPS, jer nisu više normalni po troškovima, bahatosti, sporosti, neprofesionalnosti, pravo oličenje prošlih vremena, kada se u Elektrovojvodinu moglo zaposliti samo ako su ti mama i tata članovi SKJ, i ako imaš 4 preporuke iz Saveza Omladine, Saveza RNJ, škole i RO. Strašno je bilo, sećam se. I dan danas tamo još smrde unuci i sinovi palih boraca iz mirnodopskog perioda koji ne znaju ni kompjuter da uključe i vrte telefon na brojčanik. Da smo svi pametni, pa da odemo iz EPS Snabdevanja, da vidiš kako će da štrikaju. Ali ovako, džabe.... monopol i mrak ostaju i dalje.
  • pola viagre

    02.01.2015 06:47
    Elektroprostitucija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna