Info
03.01.2015.
18:20 > 20:43
Saši Raduloviću, lideru udruženja Dosta je bilo, u vreme dok je bio ministar privrede, grupa policijskih funkcionera namestila je lažnu aferu plasiranjem u medije izmišljotina da je njegova maloletna ćerka pretučena.
  • zaludan

    04.01.2015 09:09
    @opet Limanac
    Baš kao i količina minusa za isto vreme u prethodnom komentaru. Svi mi znamo kako se to radi, zar ne?

    Ti si taj koji je izneo tvrdnje sa 100% sigurnosti i onda je red da ih dokažeš, zar ne? Ja sam samo tražio vaš komentar.
    Upotrebi samo 1% i demantuj me, nije teško!
    To i jeste bila poenta mog komentara!
    Inače, za ostale, ja se ne bavim nikakvom politikom, ali obožavam da raskrinkavam poštene političare, što je oksimoron po definiciji, jer takvi ne postoje! Iz koje god stranke bili!

    Jedan vic/istina za tebe:
    Kada je Bog stvarao svet, odlučio je da svakom narodu podari dve vrline. Tako su Švajcarci postali precizni i poslušni. Japanci marljivi i strpljivi. Italijani veseli i romantični. Španci temperamentni i ritmični. Nemci disciplinovani i vredni. Kada je došao do Srba, reče Bog anđelu:
    –Srbi će biti pametni, pošteni i političari!
    Nakon završenog posla, upita anđeo:
    –Bože, svima si dao dve vrline, samo Srbima tri. Zar neće tako biti nadmoćniji od svih drugih naroda?
    I reče Bog:
    –Imaš pravo, ali kako se Bogom dane vrline ne mogu naknadno ukidati, Srbi će ih imati sve tri, ali će svaki Srbin moći da ima, kao i drugi narodi, samo po dve od tri osobine: ko je pošten i političar – ne može biti pametan, ko je pametan i političar – ne može biti pošten, ko je pošten i pametan – ne može biti političar.
    I bi reč Božja!

    Za ostatak mogu nastaviti da nabrajam gde sam stao, ako baš hoćeš!? Samo kaži!
    Kao što rekoh, lično ga poznajem i znam toliko mnogo da u 5 komentara ne bi stalo!

    Sad očekujem da ova tema više ne bude toliko posećena već "zaboravljena", baš kao i neke druge gde sam kritikovao žute i naprdne.

    SVI SU ISTI! Dok mi ne pokažeš razliku.

    http://tinyurl.com/kako-do-slobode

    Pročitaj i prosledi dalje.
  • Limanac

    03.01.2015 23:05
    HAHAHA
    @Zaludan
    Ja da dokazujem budalaštine što je neko nalupetao?
    Da polemišem sa botinom koja je verovatno i dobila zadatak da iznosi "istine" o bezobrazniku koji se drznuo da priča o prirodi režima njegovog veličanstva AV?
    Još sa kolikim žarom pišeš o tome, ti si verovatno anonimni izvor teksta telepromptera!!!
    I da, količina pluseva koje tvoji komentari dobijaju u poslednjih 20 minuta potvrđuju tezu da si bot i da se uključila ekipa za lupanje pluseva.
  • ZoranNS

    03.01.2015 21:23
    Zaludan - @Anon
    Čim si ti napisao ovaj tekst baviš se politikom, znači nisi pošten. Radulović nije reagovao na to smeće u Kuriru.
  • zaludan

    03.01.2015 21:18
    @ Limanac
    Ako je tako kao što tvrdiš, onda izvoli, demantuj me! Tom gomilom dokaza, ne samo komentarom! Kad već izmišljam i verujem u gluposti, neka ti ne bude teško da dokažeš suprotno! Samo toliko! Nije teško, zar ne?

    P.S.
    Imam ja još toga da dodam, pošto ga lično poznajem, a i poznajem gomilu radnika firmi gde je bio u stečaju, i znam i njihove komentare.
    Ako davljenik ne ceni spasioca, svaki komentar je suvišan!

    Možemo o tome gde mu je rođena žena vodila SVE NEUSPEŠNE stečajne postupke, što znači da su jedini novci koji su išli iz tih preduzeća završavali u jednoj porodici.
    Možemo i o tome kako se kao ministar PRIVREDE bavio poslom drugog ministarstva i uvođenjem ovakvog zakona o radu, umesto da je, u okviru svog resora, tražio poštovanje prethodnog i bolje za radnike.
    Možemo i o tome koliko je do sada UKUPNO imao zaposlenih u svojim firmama u Srbiji, kao i koliku su dobit te firme prikazale i koliki je porez platio na tu dobit. Ili je neuspešan ili nije plaćao porez, šta vam god odgovara.
    Ima toga još, samo nastavite da prozivate, stižu podaci!
    Želim mu i da što pre ode u Kanadu, da dokaže da je čist. Ni to nije teško, zar ne?

    Inače, i za njega važi isto kao i za ostale partije:
    http://tinyurl.com/kako-do-slobode

    On samo nije dobio priliku da uradi isto kao i ostali, inače tu nema NIKAKVE razlike.

    Your turn!
  • ba

    03.01.2015 20:58
    Budjavci
    I ovaj je budjavi prevarant,kao i budjavi Vucic i ostala budjavstina,hocemo ulicnu revoluciju i promene sistema iz temelja!!!
  • 03.01.2015 20:51
    @Zaludan
    E pa zaludni, nasao si odakle da citas o Radulovicu, iz telepromtera, internet tabloida. Botovi kao ti su podeseni da se automatski pojave kad god se prica o jakoj opoziciji. Pa jesi procitao uopste clanak? Koliko neko mora biti glup da im/vam poveruje?

    "Kako saznaje Teleprompter.rs od izvor bliskih pokretu “Dosta je bilo – Restart”, članstvo tog političkog pokreta osipa se već nekoliko meseci zbog, kako kažu, samovolje, kršenja zakona, cenzure i ograničenosti predsednika Saše Radulovića."

    Ovo je klasicna radikalska/nazadnjacka/gebels strategija. Pa to sve radi vucic, i onda to sto zapravo radi on, prebace na opoziciju. Kako vam samo nije muka da toliko lazete, to meni nije jasno.

    Meni je sve ovo bolesno sto rade. Obmanjuju i lazu bez prestanka. To je sve sto imaju, mozak nemaju. Beskicmenjaci..
  • Limanac

    03.01.2015 20:16
    Baš si zaludan
    @Zaludan
    A da li si ti pročitao tekst na linku koji si ostavio? Tekst je vrhunsko smeće koje čak ni Informer ne bi objavio. Gomila tvrdnji iz anonimnih izvora, bez ikakve provere, uz desetine insinuacija i konstrukcija. Ti ako veruješ u te budalaštine, veruješ sigurno i Vučiću!!
    I da, DOSTA JE BILO !!!!
  • zaludan

    03.01.2015 19:48
    @Anon
    Jeste dosta bilo, ali i Radulovića sa njima.

    http://tinyurl.com/radulemag

    Molim te za neki komentar za ovaj link.

    Poštenom čoveku se jednostavno ne može ništa namestiti. Pošten čovek je imun na sva podmetanja jer svi znaju da je pošten. Pošten čovek se ne bavi politikom.
    Ja bih rekao da Radulović nije pošten, zato i sve ovo.
  • 03.01.2015 18:56
    Ja ovde ne vidim ni jedan dokaz za i protiv! I kanda ste zaboravili ko je Radulovica doveo na mesto ministra. To isto dosta govori o njegovom kredibilitetu.
  • Građanin

    03.01.2015 18:38
    ...
    Saša Radulović jednostavno nije čovek koji može da se uklopi u ovu udbašku tvorevinu koja će unuštiti sve i svakog ko pokuša da je promeni. Sistem u Srbiji je sličan kao i u serijalu filmova Matrix, ako nisi u udbinom krugu poverenja nepostojiš.
  • Anon

    03.01.2015 18:24
    Dosta...
    ...je bilo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna